Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 18 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (14.09.)

Hlásenie obecného rozhlasu (14.09.) 

  • Futbalový klub v Borskom Svätom Jure, týmto pozýva všetkých priaznivcov futbalu na majstrovské futbalové stretnutie nášho mužstva, ktoré sa uskutoční nasledovne:
    dnes v stredu dňa 14.09.2016 v čase o 17:00 hod. odohrajú naši žiaci majstrovské futbalové stretnutie na domácom futbalovom ihrisku so žiakmi zo Šaštína.


  • Obec Moravský Svätý Ján Vás pozýva na Habánske hody, ktoré sa uskutočnia už tento víkend (17.09.2016 – 18.09.2016) v Moravskom Svätom Jáne. V sobotu sa môžete tešiť na tradičnú hodovú zábavu, ktorá začína o 19:00 hod.. Do tanca v Hale u zahradkárov bude hrať hudobná skupina Záhoráci ze Stupavy.
    V nedeľu začne hodovanie o 10:30 svätou omšou v kostolíku na Habánskom dvore, kde budú hody pokračovať o 14:00. Do tanca a na počúvanie bude hrať dychová hudba Záhorácki muzikanti. V rámci sprievodných akcií si budete môcť v nedeľu pozrieť habánsky dom, v ktorom sa plánuje zriadiť Habánske múzeum. Tešiť sa opäť môžete na hrnčiarsky kruh, habánsky koláč a výstavu fotografií.
    Počas celého víkendu bude u Zahradkárov pripravená výstava výpestkov  zahradkárskeho združenia Moravský Svätý Ján.
    Nezabudni v sobotu bude hodová zábava v Hale u zahradkárov a v nedeľu budú hody pokračovať na habánskom dvore v Moravskom Svätom Jáne. O občerstvenie sa po oba dni postarajú  hasiči.