Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 29 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (11.10.)

Hlásenie obecného rozhlasu (11.10.) 

  • MUDr. Benkovičová oznamuje, že v pondelok 16.10.2017 nebude ordinovať. Zatupovať bude MUDr. Uhlíková v Moravskom Svätom Jáne.

  • Vážení občania, obec Moravský Svätý Ján Vás srdečne pozýva na tradičný jesenný Svätojánsky jarmok, ktorý sa bude konať v sobotu 14.10.2017. Ako zvyčajne, aj tento rok je pre vás pripravená kopa predajných stánkov, stánky s občerstvením a remeselnícka zóna pred kostolom.
    O dobrú zábavu sa v priestore zdravotného strediska postará DH Malačané a country kapela z Moravského Sv. Jána ZMRK. V rámci kultúrneho programu vystúpia deti z folklórneho súboru Juránek, tanečného krúžku pani Hladíkovej a tanečnej skupiny Latino Scool.
    Organizátori sa tešia na Vašu účasť. 


  • Bratislavská vodárenská spoločnosť a.s. oznamuje občanom, organizáciám a prevádzkam, že v dňoch  11. – 18.10.2017  budeme  prevádzať  preplach vodovodnej siete v čase od 7:30 – 15:00 hod. Upozorňujeme, že z  tohto dôvodu môže prísť k dočasnému zhoršeniu kvality dodávanej vody – zákal, ako i  k poklesu prevádzkového tlaku dodávanej vody. Bratislavská vodárenská spoločnosť za pochopenie ďakuje.