Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 19 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (11.01.)

Hlásenie obecného rozhlasu (11.01.) 

  • Bar a stávková kancelária Niké, Štúrova ul., Šaštín príjme do TPP ihneď čašníčku. Výplata: 700,- €. Viacej informácii na tel. č.  0918/508 377.

  • Gynekologická ambulancia v Moravskom Svätom Jáne, MUDr. Havlík oznamuje, že od 16.01. do 19.01.2018 nebude ordinovať. Zastupovať bude MUDr. Bajteková v Šaštíne.

  • Obecný úrad oznamujeme všetkým daňovníkom, u ktorých nastali zmeny skutočností rozhodujúcich na vyrúbenie dane z nehnuteľností, že do 31. 1. 2018 sú povinní podať „Priznanie k dani z nehnuteľností“ na OcÚ Borský Svätý Jur.  Ide o daňovníkov, ktorí v roku 2017 nadobudli nehnuteľnosť akýmkoľvek spôsobom, ďalej ktorým bolo vydané stavebné povolenie, kolaudačné rozhodnutie, povolenie na odstránenie stavby, povolenie na drobnú stavbu a tiež všetkých daňovníkov, ktorých sa týkali pozemkové úpravy v obci. Tlačivá si môžete vyzdvihnúť na OcÚ Borský Svätý Jur, kde budete bližšie informovaní.

  • Chovateľské a rybárske potreby v  obci Moravský Svätý Ján (v priestoroch budovy u p. Chvosteka) za výhodné ceny ponúkajú kŕmne zmesi pre hospodárske zvieratá, slnečnicu, ovos, proso.

  • AUTO-KLIMA Bratislava s.r.o. ponúka voľné pracovné miesta na pozície: pracovník do výroby izotermických izolácií úžitkových vozidiel (práca s drevom, lakmi a laminátom) a pracovník do servisu na montáž motorových sád do vozidiel – montáž prepravných chladení a klimatizácií.
    Miesto práce: Petržalka, Bratislava V
    Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť
    Termín nástupu: ihneď
    Ponúkaný plat: nadštandardný úkolový, mzda sa skladá: fixná zložka+variabilná, zložka závisí od výkonu.
    Osobné predpoklady a zručnosti: bezúhonný, flexibilnosť, čistý register trestov, manuálna zručnosť, zodpovedný prístup k práci, vodičský preukaz sk. B – podmienkou, fyzicky zdatný.
    Životopis spolu so žiadosťou o prijatie do zamestnania prosíme záujemcov zaslať na mail: info@auto.klima.sk. Do predmetu napísať: „Pracovník do výroby“ alebo „Pracovník do servisu“, prípadne telefonicky na tel. č. +421903 786 997, +421 2 6353 6666, čas: pracovné dni od 9:00 – 16:00.