Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 19 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (07.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (07.05.) 

Futbalový klub v Borskom Svätom Jure, týmto pozýva všetkých priaznivcov futbalu na majstrovské futbalové stretnutie nášho mužstva, ktoré sa uskutoční nasledovne:
– v utorok dňa 08. 05. 2018 v čase o 14.00 h odohrá náš dorast majstrovské futbalové stretnutie na futbalovom ihrisku v Uníne.
O príjemný futbalový zážitok bude postarané.


Čerpacia stanica Sekule – smer Brno (na diaľnici) prijme do zamestnania pomocné sily do kuchyne, reštaurácie a skladu, môžu byť aj študenti a dôchodci. Viacej informácií na tel. č. 0903 784 777.


Pán Edmar oznamuje občanom, že príde v utorok 08.05.2018 ráno do našej obce predávať zeleninu. Predávať bude pred budovou starej pošty.


DFS Juránek, DFS Juran a CM Juránečka vás srdečne pozývajú na krojované slávnosti, ktoré sa budú konať v sobotu 12.mája. Slávnosti zahájime krojovaným sprievodom o 11:30 pred KD. V sprievode radi privítame čo najviac krojovaných.Prehliadka detských súborov sa bude konať na ploche pred KD, kde vás okrem skvelého programu, o ktorý sa postará viac ako 200 účinkujúcich, čaká občerstvenie, dobový kolotoč, hrnčiarsky kruh, na ktorom si môžete vyskúšať vyrobiť výrobok tradičným spôsobom. Chýbať nebudú ani stánky s výrobkami tradičných remesiel, detský kútik, kreatívne dielne a relaxzóna so sedacími vakmi. Program potrvá približne do 17:00. 
Tešíme sa na Vás 


DFS Juránek, DFS Juran a CM Juránečka vás srdečne pozývajú na krojovú zábavu, ktorá sa bude konať v sobotu 12. mája od 20:00 v sále KD. Zábava je súčasťou krojových slávností. O zábavu sa postará a do tanca a na počúvanie zahrá CM FIDIKANTI so sólistami SĽUKU a prídu aj 2brat3 Šediví. Pripravené pre Vás máme bohaté občerstvenie, skvelú tombolu a ešte omnoho viac . Vstupné je 5 eur , krojovaní 3€. Radi privítame čo najviac krojovaných.
Tešíme sa na Vás.


Obecný úrad Borský Svätý Jur pozýva mamičky na oslavu Dňa matiek, ktorá sa bude konať v nedeľu 13. 05. 2018 o 15:00 hod. v kinosále KD. Program si pripravili deti zo základnej školy s materskou školou, DFS Juránek a klientky z DSS.