Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 19 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (14.08.)

Hlásenie obecného rozhlasu (14.08.) 

Obecný úrad príjme do pracovného pomeru alebo na dohodu opatrovateľku. Podmienky – zdravotné vzdelanie alebo držiteľka osvedčenia – kurz opatrovania 226 hodín. Bližšie informácie na obecnom úrade.


Zubná ambulancia v Moravskom Svätom Jáne oznamuje, že zajtra nebude z technických príčin ordinovať. Len bolestivé prípady vo večerných hodinách ošetrí LSPP v Bratislave, Drieňova 38 alebo Krížna 44.


Hurá do školy s novými detskými okuliarmi. Vaša optika Doktor Optik vo Veľkých Levároch vám ponúka kompletné detské okuliare s nerozbitnými sklíčkami Trivex už za cenu 79,-€. Príďte tiež využiť horúce zľavy na slnečné okuliare do konca augusta. Chráňte si svoj zrak s Doktorom Optikom.


MUDr.Chynoranský oznamuje rodičom detí, ktoré nastupujú do prvého ročníka základnej školy, aby s deťmi prišli na povinnú predškolskú prehliadku počas letných prázdnin v čase ordinačných hodín.


Firma FRENAT, so sídlom v Kútoch na Železničiarskej ulici č. 1385, hľadá pracovníka na pozíciu AUTOMECHANIK. Pracovná náplň ako aj ostatné prevádzkové a platové podmienky vysvetlíme telefonicky alebo osobne na pohovore v sídle spoločnosti. V prípade záujmu, môžete volať buď na číslo do kancelárie, 034/694 14 01 alebo na mobil, 0915 764 901 a kontaktnou osobou je pán Branislav Kopča.