Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 19 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (24.08.)

Hlásenie obecného rozhlasu (24.08.) 

Futbalový klub v Borskom Svätom Jure, týmto pozýva všetkých priaznivcov futbalu na majstrovské futbalové stretnutia našich mužstiev, ktoré sa uskutočnia nasledovne:
– v sobotu dňa 25. 08. 2018 v čase o 17.00h odohrá naše A-mužstvo futbalové stretnutie na domácom futbalovom ihrisku s mužstvom zo Šaštína.
– v sobotu dňa 25. 08. 2018 v čase o 14:30h odohrajú naši dorastenci futbalové stretnutie na domácom futbalovom ihrisku s mužstvom zo Šaštína.
O príjemný futbalový zážitok bude postarané.


Oznamujeme občanom, že prišlo k zmene autobusových cestovných poriadkov spoločnosti Slovak Lines – smer Malacky, Bratislava. Nové cestovné poriadky sú zverejnené aj na webovej stránke obce.


Reštaurácia Dolina vás dnes srdečne pozýva na grilované špeciality, miešané alko aj nealko nápoje. Celým večerom vás bude sprevádzať country hudba. Vstup je zdarma.


DFS Juránek v spolupráci s DFS Juran a DHZ Borský Svätý Jur Vás pozývajú na 2. ročník Jurskej károvice.  Už máte svoju káru? Ak áno, tešíme sa na vás ako závodníka, ak nie, máte ešte nejaký čas na zhotovenie. Ak prídete ako divák, čaká vás skvelá atmosféra, občerstvenie aj minitombola ako aj minivýstava historických motoriek. 2.Jurská károvica sa bude konať v sobotu 01.09.2018 pred KD. Registrácia kár od 14:00, zahájenie závodov od 15:00. V bufete sa môžete občerstviť skvelými pečienkami,smäd zahasí kofola, pivko ale aj burčiak. Tešíme sa na vás.


Hľadá sa osobný asistent pre mobilnú pani po mozgovej príhode na 7 hodín denne v Sekuliach. Pracovná doba približne 8:30 – 15:30, len v pracovné dni (od pondelka do piatku). Druh pracovného pomeru – na dohodu, plat – 530,- €. Osobný asistent môže byť aj dôchodca, zamestnaná i nezamestnaná osoba – nemusí mať zdravotné vzdelanie ani byť držiteľom osvedčenia – kurz opatrovania. Vodičský preukaz výhodou. Bližšie informácie na tel. č.: 0902 406 141.


Šport Bar 27 (bývalé kasíno) v Kútoch prijme do zamestnania kuchára, kuchárku – môže byť aj dôchodca. Nástup možný ihneď. Viacej informácií na tel. č. 0918 624 669.


 

Dychová hudba  Májovanka  Vás srdečne pozýva na 16. ročník Medzinárodného festivalu dychových hudieb „Z oboch brehú Moravy“, ktorý sa tento krát uskutoční v SOBOTU 25.augusta 2018 o 14°°hodine v Amfiteátri Holíč. V úvode sa   predstaví domácaMÁJOVANKA, TEXTILANKA z Trenčína,  LEGRÚTI,  SKALIČANÉ a na záver dychová hudba TÚFARANKA. Program moderuje Ľudomil KUBA a svojím humorom návštevníkov tradične pobaví Franta UHER z  Lanžhota. Vstupné je 5,- €,