Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 19 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (26.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (26.04.) 

Futbalový klub v Borskom Svätom Jure, týmto pozýva všetkých priaznivcov futbalu na majstrovské futbalové stretnutia našich mužstiev, ktoré sa uskutočnia nasledovne:
– v sobotu dňa 27. 04. 2019 v čase o 14.30h odohrajú naši žiaci futbalové stretnutie na  futbalovom ihrisku v Čároch.
– v sobotu dňa 27. 04. 2019 v čase o 16.00h odohrá naše A-mužstvo futbalové stretnutie na futbalovom ihrisku v Sobotišti.
O príjemný futbalový zážitok bude postarané.


Futbalový klub Borský Svätý Jur vás pozýva na hodovú zábavu, ktorá sa uskutoční v sobotu 27.04.2019 od 20:30 hod. v kolkárni Fly Pub. Hudba bude mistral band, vstupné 3,- €. O občerstvenie je postarané, pripravená je bohatá tombola. 


Obecný úrad Sekule a DHZ  Sekule, vás pozýva na tradičné Stavanie mája dňa 27.4.2019 o 17,00 hod. v sobotu pred  budovou OÚ Sekule. Po postavení mája sú všetci pozvaní  do areálu DHZ Sekule na cigánsku pečienku a prvomájovú zábavu. Začiatok zábavy o 18,00 hod. vstupné: 3,00€ do tanca a na počúvanie hrá Ivan Skúpy.


DFS Juránek a CM Juránečka v spolupráci s DHZ Borský Svätý Jur vás srdečne pozývajú dňa 1.mája na tradičné stavanie Máje pri hasičskej zbrojnici. Začiatok o 15:00. hodine. Na počúvanie vám zahrá CM Juránečka a váš hlad a smäd zahasí DHZ vo svojom bufete. Tešíme sa na vás. 


Poľnohospodárske družstvo Belá – Dulice, hospodársky dvor Borský Sv. Jur, oznamuje občanom, včelárom, že v dňoch 28. 04. alebo 11. 04. 2019 v závislosti od počasia, v  nočných hodinách, bude vykonávať postrek repky ozimnej proti škodcom na parcelách v katastri obcí Kuklov a Borský Svätý Jur.


Súkromný pestovateľ z Galanty príde v sobotu 27.04.2019 o 7:00 hod. ráno do našej obce predávať sadbové a konzumné zemiaky, jablká v 5 kg balení, orechy, med, mletú papriku, čalamádu priesady – zelerové, kalerábové, paprikové a rajčinové, rôzne kvety – letničky a trvalky. Predávať bude oproti pošte.


Obecný úrad Borský Svätý Jur organizuje pre Diakoniu Broumov zbierku obnoseného a nepotrebného šatstva.
Darovať môžete:
– letné a zimné oblečenie, obuv (páry spojené gumičkou)
– posteľnú bielizeň, záclony, uteráky, utierky
– látky (minimálne 1m²)
– perie, prikrývky, vankúše, deky
– kabelky, batohy, drobné predmety z domácnosti
– domáce potreby (biely aj čierny riad, poháre) zabalené v krabici
– menšie elektrospotrebiče
– hračky – aj plyšové, knihy, menšie elektrospotrebiče
Uvedené veci môžete priniesť do kultúrneho domu v Borskom Svätom Jure   do 31. mája 2019 v čase úradných hodín obecného úradu. Viac na www.diakoniebroumov.org.