Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 25 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (30.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (30.04.) 

Pošta Borský Svätý Jur oznamuje, že z prevádzkových dôvodov bude pošta v piatok 03.05.2019 otvorené 08:00 – 11:00 hod.


Gynekologická ambulancia Moravský Svätý Ján oznamuje že v dňoch 02.05., 03.05. a 07.05.2019 nebude pre dovolenku ordinovať. Zastupuje  MUDr. Bajteková Šaštín Stráže.


DFS Juránek a CM Juránečka v spolupráci s DHZ Borský Svätý Jur vás srdečne pozývajú dňa 1.mája na tradičné stavanie Máje pri hasičskej zbrojnici. Začiatok o 15:00. hodine. Na počúvanie vám zahrá CM Juránečka a váš hlad a smäd zahasí DHZ vo svojom bufete. V prípade dažďa sa akcia nekoná. Tešíme sa na vás. 


Základná organizácia dôchodcov v spolupráci so starostkou obce Borský Svätý Jur pozýva občanov a širokú verejnosť na Svätojurskú zabíjačku, ktorá sa uskutoční v sobotu 4.mája 2019 od 11:00 hod. v kultúrnom dome. Do tanca i na počúvanie bude hrať reprodukovaná hudba. O občerstvenie je postarané: víno, zabíjačkové špeciality, cigánska pečienka, jaterničky a zabíjačková kapusta.Vstupné je ľubovoľné.


Obec Kuklov a Poľovná spoločnosť Kuklov vás pozývajú na obecnú májovú slávnosť, ktorá sa uskutoční 4. mája 2019 o 15:00 hod. v obci Kuklov. Program: DFS Nádej Kuklov – Smolinské, FS Kuklovjanky. Tanečná zábava – hudobná skupina EFEKT z Prietržky. Tradične bude zabezpečené občerstvenie.


Obecný úrad Borský Svätý Jur organizuje pre Diakoniu Broumov zbierku obnoseného a nepotrebného šatstva.
Darovať môžete:
– letné a zimné oblečenie, obuv (páry spojené gumičkou)
– posteľnú bielizeň, záclony, uteráky, utierky
– látky (minimálne 1m²)
– perie, prikrývky, vankúše, deky
– kabelky, batohy, drobné predmety z domácnosti
– domáce potreby (biely aj čierny riad, poháre) zabalené v krabici
– menšie elektrospotrebiče
– hračky – aj plyšové, knihy, menšie elektrospotrebiče
Uvedené veci môžete priniesť do kultúrneho domu v Borskom Svätom Jure   do 31. mája 2019 v čase úradných hodín obecného úradu. Viac na www.diakoniebroumov.org.


Stavebniny Čestav s.r.o Sekule oznamujú občanom, že predávajú štrk, piesok, drvený a plavený kameň, zámkovú dlažbu, debniace tvárnice, betónové panelové ploty, vodomerné šachty, OSB dosky, sadrokartónový a
zatepľovací systém, spojovací, železiarsky a iný stavebný materiál. Ďalej oznamujú občanom, že rozšírili sortiment o záhradné dekoračné prvky – imitácia dreva. V prípade záujmu môžete volať na tel: 0918 378386, alebo osobne stavebniny Sekule na železničnej stanici. Všetko o stavebninách nájdete na : www.cestav.sk