Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 25 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (09.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (09.05.) 

Pán Eďmar príde v piatok 10.05.2019 do našej obce predávať planty rôznych druhov a zeleninu. Predávať bude od 7:00 hod, oproti pošte.


Oznamujeme občanom, že najbližší vývoz komunálneho odpadu a vývoz plastov sa uskutoční v PIATOK 10. mája.


Detský folklórny súbor Juránek vás pozýva na 5. Krojované slávnosti, ktoré sa v našej obci budú konať v sobotu 11.05.2019. Slávnosti zahájime o 11:30 hod.pred kultúrnym domom krojovaným sprievodom, ktorý pôjde od kultúrneho domu okolo Domova sociálnych služieb, kaplnky, s krátkym zastavením na námestí pri fontáne a odtiaľ naspäť po hlavnej ulici, okolo pošty, predajne COOP Jednota až do kultúrneho domu. O 12:30 hod. sa začne na priestranstve pred kultúrnym domom prehliadka detských folklórnych súborov. V programe sa predstaví 10 detských zoskupení z Čiech a Slovenska čo predstavuje viac ako 250 účinkujúcich . Súčasťou slávností budú aj kreatívne dielne, hrnčiari, stánky s tradičnými remeslami, detský kútik,dobový kolotoč, relax zóna a stánky s občerstvením. V prípade nepriaznivého počasia sa program uskutoční v kultúrnom dome . Večer pokračuje krojovou zábavou od 20:00 hod, na ktorú vás rovnako srdečne pozývame. Do tanca a na počúvanie bude hrať CM Vladimíra Beneše – Notečka z Moravy. 


Stavebniny Čestav s.r.o Sekule oznamujú občanom, že predávajú štrk, piesok, drvený a plavený kameň, zámkovú dlažbu, debniace tvárnice, betónové panelové ploty, vodomerné šachty, OSB dosky, sadrokartónový a zatepľovací systém, spojovací, železiarsky a iný stavebný materiál. Ďalej oznamujú občanom, že rozšírili sortiment o záhradné dekoračné prvky – imitácia dreva. V prípade záujmu môžete volať na tel: 0918 378386, alebo osobne stavebniny Sekule na železničnej stanici. Všetko o stavebninách nájdete na : www.cestav.sk