Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 19 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (23.03.)

Hlásenie obecného rozhlasu (23.03.) 

Ambulancia MUDr. Benkovičovej oznamuje, že na základe usmernenia hlavného hygienika SR je vstup do čakárne zakázaný. Vstup je možný len po telefonickom dohovore. 


Oznamujeme občanom, že vzhľadom na preventívne opatrenia proti šíreniu koronavírusu zostáva Obecný úrad i naďalej zatvorený až do odvolania. Všetky neodkladné záležitosti vybavujte prosím telefonicky príp. e-mailom.


Firmy Asparagus Veľké Leváre a Bioaspa Kúty hľadajú pracovníkov na zber a spracovanie špargle. Pracuje sa vo Veľkých Levároch a v Kútoch.  Práca vhodná aj pre ženy aj mužov.  Platové podmienky: pri zbere špargle sa platí od nazbieraných kilogramov,  pri spracovaní špargle je mzda 3,6€ na hodinu v čistom. Nástup do práce v priebehu apríla. Ak máte záujem o prácu v Kútoch, volajte na tel. číslo 0908235553.  Ak máte záujem o prácu vo Veľkých Levároch, volajte na tel. číslo 0905151144.


Mäsovýroba Gajary príde zajtra, t.j. v utorok 24.3.2020 o 12:00 hod. do našej obce predávať mäso a mäsové výrobky. Predávať sa bude na mieste oproti KD.