Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 19 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (14.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (14.05.) 

VÁŽENÍ OBČANIA, POSLANCI OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA VÁS POZÝVAJÚ TÚTO SOBOTU NA PRIESTRANSVO VEDĽA KULTÚRNEHO DOMU, KDE VÁM BUDU K DISPOZICII MEDZI 10: 00 A 12:00 HOD. PREDSTAVIA VÁM CELÝ PRIEBEH PETÍCIE A REFERENDA O ODVOLANÍ STAROSTKY A TAKISTO AJ VÍZIU ĎALŠIEHO SMEROVANIA NAŠEJ OBCE. PRÍDITE SA SPÝTAŤ PRIAMO POSLANCOV NA AKTUÁLNE PROBLÉMY, RADI VÁM ODPOVIEME. NAKOĽKO SA NARIADENÍM VLÁDY SR OD DNEŠNEJ POLNOCI RUŠÍ NÚDZOVÝ STAV,  VŠETKY VEREJNÉ ZHROMAŽDENIA SÚ POVOLENÉ. DODRŽUJTE HYGIENICKÉ OPATRENIA. 


VÁŽENÍ OBČANIA, na Slovensku ešte stále prebieha Sčítanie obyvateľov. Vyzývame občanov, ktorí sa nesčítali v prvej etape sami, aby navštívili kontaktné miesto na tunajšom obecnom úrade, kde majú možnosť sa sčítať a splniť si tak svoju zákonnú povinnosť. Za nesplnenie tejto povinnosti obec uloží pokutu od 25 € do 250 €. Dosčítavanie potrvá do 13.6.2021.  Imobilní občania môžu požiadať obec o mobilného asistenta sčítania, ktorý Vás príde sčítať k Vám domov. V prípade akýchkoľvek otázok volajte na tel. číslo 034 777 2121.


Reštaurácia Dolina vás srdečne pozýva tento víkend na cigánske pečienky, za každé 3 ks energetický nápoj zdarma. Ponuka platí v piatok od 15:00 hod. a v sobotu od 15:00 hod.. Terasa je otvorená. Teší sa na vás Dolina tím. 


Hostinec u Pechy vás pozýva každý piatok na cigánske pečienky a ostatné dni ponúka grilované klobásy a hranolky. 

 


Mimoriadny oznam p. Alojza Kratochvíla : Vypočul som si ohlásenie organizátorov zajtrajšieho zhromaždenia. S poľutovaním musím konštatovať, že tak ako vždy aj teraz poslanci obecného zastupiteľstva v Borskom Sv. Jure obchádzajú zákon č.84/1990  Zb. Ak sa toto zhromaždenie uskutoční, bude nezákonné a táto aktivita poslancov obecného zastupiteľstva v Borskom Sv. Jure  len verejne ukazuje ako neovládajú ani základné predpisy a to chcú viesť obec k svetlejším zajtrajškom. Ďakujem za pochopenie všetkým obyvateľom našej obce.