Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 24 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (27.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (27.05.) 

Včera v čase od 7:30 – 13:30 hod. bol ukradnutý horský bicykel čierno oranžovej farby, bol umiestnený oproti zadnému vchodu školskej jedálne. Prosím občanov, ak by ho niekto uvidel/ našiel, nech kontaktuje obecný úrad. 


Vzhľadom na množiace sa krádeže vecí v rodinných domoch v našej obci vyzývame občanov na väčšiu ostražitosť , uzamykanie brán, garáží a nenechávanie voľne dostupných vecí, ktoré môžu byť predmetom krádeží vo dvoroch, nepúšťajme do svojich domov a dvorov cudzích ľudí. Ak si všimnete podozrivý pohyb cudzích ľudí, obráťte sa okamžite na políciu. 


Gynekologická ambulancia Moravský Svätý Ján oznamuje, že zajtra 28.5.2021 nebude ordinovať. Zastupuje MUDr. Bartošková Senica.   


Vážení občania, v mene nášho pána farára Vás srdečne pozývame na slávnostnú sv. omšu dňa 30.5.2021 o 9:00 hod. v kaplnke na Tomkoch pri príležitosti ukončenia obnovy kaplnky. Po sv. omši ste všetci pozvaní na malé pohostenie. Vzhľadom na nízku kapacitu kaplnky bude možnosť sledovania sv. omše aj na veľkoplošnej  obrazovke pred kaplnkou.