Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 28 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (07.07.)

Hlásenie obecného rozhlasu (07.07.) 

Oznamujeme rodičom detí, ktoré navštevujú MŠ alebo ZŠ v Borskom Svätom Jure a od 1.9.2021 sa budú stravovať v školskej jedálni, že po splnení zákonných podmienok majú deti nárok na dotáciu na stravu. Jedná sa o deti, ktoré žijú v domácnosti: – ktorej sa poskytuje pomoc v hmotnej núdzi,  – ktorej príjem je najviac vo výške životného minima alebo ktorej členovia si neuplatnili nárok na daňový bonus. Prosíme rodičov detí, ktoré spĺňajú uvedené podmienky, aby sa prihlásili na tunajšom obecnom úrade najneskôr do 31.7.2021.


Dávame do pozornosti zverejnenie rozhodnutia z Okresného úradu Senica, odbor starostlivosti o životné prostredie pre navrhovanú činnosť Plán likvidácie hliniska v DP Borský Jur, voči ktorému obec podala odvolanie. Predmetný dokument je zverejnený na úradnej tabuli na webovej stránke obce.


Reštaurácia Dolina vás srdečne POZÝVA TENTO PIATOK 09.07. od 18:30 hod.  na posedenie pri Cimbálovej muzike Juránečka pri príležitosti privítania leta. V ponuke budú grilované rebra, kolená, cig.pečienky, grilovaný pstruh, encian a vela dalšieho.Vstup volny.Akcia sa uskutoční v exteriéri. Teší sa na vás Dolina tím.


COOP Jednota Senica Vás srdečne pozýva na výročnú členskú schôdzu základne Borský Svätý Jur a Tomky pri COOP Jednote Senica, SD. Výročný členská schôdza sa uskutoční v pondelok 12.7.2021 o 17:00 hod. v KD Borský Sv. Jur.