Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 23 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (02.09.)

Hlásenie obecného rozhlasu (02.09.) 

Základná škola Borský Sv. Jur oznamuje, že rodičia, ktorí si objednali antigénové testy prostredníctvom školy, môžu si osobne vyzdvihnúť v škole v čase od 7:30 – 8:00 hod. a od 16:00 – 17:30 hod. 


Ranč Aďka Vás srdečne pozýva na hobby jazdecké preteky Jazda zručnosti, ktoré sa konajú dňa 4.9.2021 na Tomkoch. V osade Tomky budú označenia, kde sa budú konať preteky. Návštevníci sa môžu občerstviť kofolou, pivečkom, gulášom, grilovanými klobásami, rybacími fašírkami. Začiatok pretekov je o 10 hodine. Máme pripravenú aj bohatú tombolu, kde môžete vyhrať skvelé ceny.


Oznam občianskeho združenia Zelené Zdravé Záhorie : Vážení občania, v zmysle Zákona č. 85 z roku 1990 Zbierky zákonov o petičnom práve každého občana vyhlasuje občianske združenie Zelené Zdravé Záhorie celoslovenskú petíciu s názvom “ Stop zavážaniu Tehelne“. Teraz, ako aj pred 22 rokmi musíme znovu jasne vyjadriť naše nesúhlasné stanovisko s realizáciou takéhoto podnikateľského zámeru na okraji našej obce. Preto Vás informujeme , aby ste využili svoju jedinečnú možnosť a podpisom na petičnom hárku sa vyjadrili k spoločnej budúcnosti. Text petície : „Stop zavážaniu Tehelne “ My dolupodpísaní občania vyjadrujeme nesúhlasné stanovisko s tým, aby sa do našej obce Borský Svätý Jur časť tehelňa navážala kontaminovaná zemina pochádzajúca zo železničných valov, násypu a spodku železničnej trate. V tesnej blízkosti sú rodinné domy a plánovaná výstavba novej obytnej zóny. Nesúhlasíme s tým, aby sa ničilo naše životné prostredie a náš životný priestor. Dôrazne protestujeme proti hazardu s naším zdravím. Za Vašu podporu ďakuje občianske združenie Zelené Zdravé Záhorie. petíciu možno podpísať na týchto miestach: Obecný úrad, potraviny Večierka, Drevenica, Môj obchod-Helpet, kaviareň Kávička a na čísle domu 504.


Reštaurácia v Sekulskom remeselnom dvore Vás pozýva na hodový víkend, ktorý sa uskutoční v dňoch 03.-06. septembra. V piatok a v pondelok sme pre Vás otvorení od 16.00 hod., v sobotu a v nedeľu už od 14.00 hod. V sobotu sme pre Vás pripravili živú hudbu a v nedeľu prispeje k dobrej nálade spevácky súbor ,,Kútnica“ z Kútov a cimbalová muzika ,,Juránečka“. Počas všetkých štyroch dní budeme mať v ponuke hodové menu, a to kačacie stehná pečené v keramickej peci, lokše, červenú kapustu a k tomu dobrý burčák. Príďte si k nám oddýchnuť a zabaviť sa. V prípade záujmu prosíme o rezerváciu na tel. čísle 0905 831 648. Tešíme sa na Vás.