Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 23 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (10.09.)

Hlásenie obecného rozhlasu (10.09.) 

MUDr. Petergáčová oznamuje, že z dôvodu PN nebude ordinovať až do odvolania. Bolestivé prípady ošetrí LSPP Drieňová 38 a Krížna 44, Bratislava.


Do našej obce príde dnes od 15 – 18 hod. predávať súkromná podnikateľka krásne kvalitné koberce z Turecka Belgicka orientálne i moderné ,vhodné na studené parkety a dlažby k sedačkám do kuchyne ,chodby  ,k počítaču do detských izieb a spální od 29 € .ĎALEJ predáva textil, šaty ,sukne ,saká,  tuniky, tepláky ,plavky, spodné prádlo  šlapky ,sklené poháre, okuliare na čítanie, okuliare slnečné, knihy, ikebany kvetinové na hroby z umelých kvetov , živé kvetinky v keramických hrnčekoch vhodné na gratulácie k sviatkom ,na okná, na stôl v byte i vonku na terasách.Takmer na všetok tovar máte zľavu . Za nákup dostanete darček. Predaj pri Obecnom úrade .


Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na majstrovské futbalové zápasy našich  mužstiev:  1, V sobotu 11.9. o 10:00h odohrá na domácom ihrisku  futbalový zápas naša prípravka s mužstvom ŠK Petrová Ves. 2, V nedeľu 12.9. o 16:00h odohrá naše A mužstvo majstrovský futbalový zápas na domácom futbalovom ihrisku s mužstvom  TJ Spartak Šaštín-Stráže. Prajeme Vám príjemný futbalový zážitok.