Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 16 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (20.09.)

Hlásenie obecného rozhlasu (20.09.) 

Oznamujeme občanom, že dnes sa uskutoční  zasadnutie Obecného zastupiteľstva o 18:00 hod. v kultúrnom dome.  Program zasadnutia:

  1. Otvorenie
  2. Kontrola plnenia uznesení a odpovede na dopyty poslancov z predchádzajúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva
  3. Odpovede na dopyty obyvateľov obce z predchádzajúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva a názory – názory a podnety obyvateľov obce 
  4. Peter Trnka – Žiadosť o predĺženie nájomnej zmluvy – schválenie prenájmu pozemku
  5. Rudolf Vlk – Žiadosť o predĺženie nájomnej zmluvy – schválenie prenájmu pozemku
  6. Ľubomír Macejka – Žiadosť o predĺženie nájomnej zmluvy-schválenie prenájmu pozemku
  7. Futbalový klub – Zrušenie uznesenia č. 352/2021 zo dňa 23.8.2021 – Žiadosť o poskytnutie do užívania obecné motorové vozidlo Lada Niva
  8. Zámer predaja hnuteľného majetku vo vlastníctve obce – motorové vozidlá
  9. Rôzne
  10. Záver

Okresné riaditeľstvo Hasičského zboru v Senici odvoláva čas zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru na lesných pozemkoch a v ich ochrannom pásme (50 m od hranice lesného pozemku) v územnom obvode okresu Senica dňom 17.9.2021 od 12:00 hod.


Bratislavská vodárenská spoločnosť odmeňuje svojich ekologicky zmýšľajúcich zákazníkov. Stačí, ak si namiesto klasickej papierovej faktúry aktivujete online faktúru a môžete vyhrať vodu zdarma na celý rok, zariadenie Sodastream alebo ovocné sirupy. Vďaka online faktúre môžeme spoločne ušetriť až 12 ton papiera, stovky stromov a milión litrov vody ročne. Aktivujte si online faktúru a hrajte do 5.10.2021 o skvelé ceny. Viac sa dozviete na stránke www.setrimpapier.sk. Vaša Bratislavská vodárenská spoločnosť.