Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|sobota, 20 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (26.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (26.04.) 

(1) Informujeme občanov, že Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny a sieť EURES Slovensko organizujú dňa 12. mája 2022, v čase od 10:00 – 13:00 hod. prvý ročník online veľtrhu pracovných príležitostí „With EURES to EUROPE!“. Toto náborové podujatie ponúka záujemcom o prácu v zahraničí jedinečnú príležitosť uchádzať sa o voľné pracovné miesta v rôznych odvetviach v celej Európe. Okrem možnosti získať novú prácu budú záujemcom poskytnuté informácie o životných a pracovných podmienkach v krajinách EÚ/EHP, informácie týkajúce sa mobility pracovnej sily v rámci európskeho trhu práce, množstvo ďalších užitočných rád a podporných služieb. Zoznam zamestnávateľov, ponúkaných pracovných pozícii a podrobnejšie informácie o podujatí nájdete na stránke europeanjobdays.eu. 


(2) Obec Borský Sv. Jur v spolupráci s DFS Juránek a DHZ BSJ Vás  pozývajú  na tradičné stavanie mája, ktoré sa bude konať v nedeľu 1.mája od 15:00 hod.  Prvomájová slávnosť sa uskutoční pri hasičskej zbrojnici na námestí pri fontáne a organizátori si pre vás pripravili tradičné stavanie mája s programom. Deti z DFS Juránek vám zatancujú a na počúvanie zahrá Malá Juránečka a CM Juránečka. Chýbať nebudú ani extra vypečené hasičské pečienky, pivko aj kofola na uhasenie smädu. Vítaní sú chlapi, ktorí sa neboja práce na 1.mája a pomôžu nám máj postaviť. Dievčence si môžu priniesť mašle a máj pomôcť ozdobiť . Tešíme sa na vás.


(3) Oznamujeme občanom, že 30. Apríla 2022(v sobotu) Kominárstvo Dom Komfort zabezpečí ročnú kontrolu a čistenie komínov. V prípade záujmu treba kontaktovať do 28. Apríla (štvrtok) cez telefónne čísla: 0907 800 690 , alebo cez webstránku www.domkomfort.sk. 


(4) OZ Hliník BSJ Vás pozýva na Rybárske preteky, ktoré sa uskutočnia v sobotu 30.4.2022 v čase od 7:00 – 12:00 hod., miesto konania Hliník, Borský Svätý Jur. Štartovné : deti do 15 rokov zdarma, dospelí : 8,- € lov na jednu udicu. Vyhodnotenie : 12:00 hod. Hodnotí sa najdlhší kapor. 

Ceny : 1. miesto – kompletná udica, 2.miesto – naviják, 3.miesto – prut a ďalšie ceny. Občerstvenie : guláš, pečená ryba, langoše, pivo , kofola, káva. Bližšie informácie : 0918 498154.