Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 28 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (06.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (06.05.) 

(1) Reštaurácia Dolina vás pozýva dnes od 15.oo hodiny na Burgre, pivečko Pilsner, jahodový cheesecake , miešané alko aj nealko nápoje a na akciu citrus a amundsen , kde za vypité ,,panáky“ vas čakajú darčeky. Teší sa Dolina tím.


(2) Základná organizácia Jednoty dôchodcov s spolupráci so starostom obce Vás srdečne pozýva na tradičnú Svätojurskú zabíjačku. Pripravené budú pre Vás zabijačkové špeciality, jaterničky, krvavničky, zabíjačkové zelé, cigánske pečienky, k tomu dobré vínko a iné nápoje. Na počúvanie i do tanca bude hrať reprodukovaná hudba. Akcia sa uskutoční v sobotu 7.mája od 11:00 hod v kultúrnom dome. Vstupné ako vždy ľubovoľné.


(3) Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na majstrovské zápasy našich mužstiev, ktorý sa uskutočnia nasledovane: V nedeľu dňa 08. 05. o 16:30h odohrá naše A mužstvo futbalový zápas na domácom futbalovom ihrisku s OŠK Rohov. Vo štvrtok dňa 12. 05. o 17:00h odohrá naša Prípravka U11 futbalový zápas na domácom futbalovom ihrisku s mužstvom TJ Iskra Holíč. O chutné občerstvenie a futbalový zážitok bude postarané.