Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 24 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (08.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (08.06.) 

(1) Súkromná skalická pekáreň príde zajtra vo štvrtok 9.6.2022 o 9:30 hod, do našej obce predávať výborný skalický trdelník. Predávať sa bude na mieste oproti poštovému úradu. 


(2) Obec Borský Svätý Jur v spolupráci s hasičmi, futbalovým klubom, DFS Juránek, JDS BSJ a komisiou školstva, kultúry a športu organizuje dňa 11. júna 2022 od 13.00 h. oslavu MDD na futbalovom ihrisku.  PROGRAM: súťaže, ukážka koníkov jazdeckej polície PZ, nafukovací hrad, nafukovací terč, maľovanie, na tvár, cukrová vata, bublinový futbal, pena, od hasičov a iné. O občerstvenie je postarané ! 


(3) Miestny spolok Slovenského červeného kríža pozýva svojich darcov krvi na hromadné darovanie krvi, ktoré sa uskutoční v pondelok dňa 13. 06. 2022 v HTO Skalica. Odchod autobusu bude o 07:00h od Pošty.


(4) Jún je mesiacom poľovníctva a ochrany prírody – rodí sa nový život a tak, ako sme už mnohokrát spomínali, zver potrebuje v tomto období pokoj – rovnako ako ľudské mamičky so svojimi malými deťmi. Ten pokoj zvieracích mamičiek a mláďat však narúšajú ľudia, ktorí bez znalosti či pocitu empatie voči zveri vbehnú do lesa na hlučný piknik, bicykel , či vyvenčiť svojho domáceho miláčika. Preto prosíme, nezabúdajte, že zver tu žije spolu s nami – to ona je v prírode doma.