Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 24 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (09.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (09.06.) 

(1) Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na majstrovský zápas našej prípravky, ktorý sa uskutoční nasledovne:  Dnes o 17:30h odohrá naša prípravka futbalový zápas na domácom futbalovom ihrisku s TJ Borský Mikuláš. O občerstvenie a futbalový zážitok bude postarané.


(2) Obec Borský Svätý Jur v spolupráci s hasičmi, futbalovým klubom, DFS Juránek, JDS BSJ a komisiou školstva, kultúry a športu organizuje dňa 11. júna 2022 od 13.00 h. oslavu MDD na futbalovom ihrisku. PROGRAM: súťaže, ukážka koníkov jazdeckej polície PZ, nafukovací hrad, nafukovací terč, maľovanie, na tvár, cukrová vata, bublinový futbal, pena od hasičov a iné. O občerstvenie je postarané ! 


(3) Obec Moravský Sv. Ján Vás srdečne pozýva na druhý ročník festivalu zdravého životného štýlu Fest Zdravo, ktorý sa bude konať už túto sobotu 11.6. v parku pred zdravotným strediskom v Moravskom Sv. Jáne.
Okrem stánkov s kvalitným a zdravým sortimentom, knihami a doplnkami, budú počas dňa prebiehať workshopy a prednášky so zaujímavými témami.
10:30 Alexandra Patay – Čo jedia zdravé deti
11:00 Michal Barbier – Parkour
12:00 Divadlo na hojdačke – Kedy stromy spievajú
13:00 Roland Csicsay – Duševné zdravie
14:00 Peter Planieta – Prevencia zdravia pred vírusovými chorobami a po nich z pohľadu piatich elementov
Pre deti bude pripravené maľovanie na tvár, tetovanie Kreskami a skákací hrad. Súčasťou podujatia bude aj SWAP kníh a oblečenia, do ktorého sa môžu všetci návštevníci zapojiť.
Samozrejmosťou je aj bohaté občerstvenie z kuchyne reštaurácie PerTutti.
Celý deň bude svojou hudbou spríjemňovať Peter Juhás, finalista súťaže The Voice.
Vstup na prednášky a sprievodné akcie je zdarma.