Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 23 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (17.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (17.06.) 

(1) Dávame do pozornosti občanom, že na úradnej tabuli na webovej stránke obce je zverejnené Upovedomenie o spôsobe vybavenia podnetu na preskúmanie postupu Krajskej prokuratúry Trnava, ktoré bolo doručené na obec z Generálnej prokuratúry SR Bratislava. 


(2) Reštaurácia Dolina vás srdečne pozýva dňa 18.06.túto sobotu od 17.oo na zahájenie letnej sezóny , živá hudba p. Daniš, čakajú vás grilované kolena, rebrá, pstruh, grilovaný Encián, cigánskej pečienky, miešané nápoje , pivečko Bernard 11 a veľa ďalsieho. Vstup voľný, teší sa Dolina tím. 


(3) Futbalový klub Borský Svätý Jur oznamuje, že v nedeľu dňa 19.6.2022 o 14:30h odohrá naše A-mužstvo futbalový zápas na domácom ihrisku s TJ Družstevník Popudinské Močidľany. O futbalový zážitok bude postarané. 


(4) Obec Moravský Sv. Ján Vás už túto sobotu 18.6. pozýva na ďalší ročník obľúbenej cyklistickej súťaže Túr. De? Tu! 2022. Trasa povedie okolitými dedinami a osadami: smer Sekule – Borský Sv. Jur – Tomky – Húšky – Trajlinky a späť do Moravského Svätý Ján. Začiatok podujatia je o 10:00 hod. v parku pred zdravotným strediskom, o 12:00 hod. je prezentácia súťažiacich, o 14:00 hod. štart preteku a o 16:00 hod. vyhodnotenie súťaže. Súťaže sa môžu zúčastniť všetci, ktorí budú mať bicykel bez prehadzovačky a prídu oblečení v retro oblečení. Ostatných radi privítame ako účastníkov sprievodu. Súčasťou podujatia bude aj bohatý sprievodný program a tombola, v ktorej bude hlavnou cenou elektrická kolobežka. Samozrejmosťou je aj bohaté občerstvenie. Na počúvanie bude hrať hudobná skupina ECHO BAND. Tešíme sa na Vás všetkých.