Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 19 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (14.7.)

Hlásenie obecného rozhlasu (14.7.) 

    Obec Borský Svätý Jur a Atletický klub Borský Svätý Jur pozývajú deti aj dospelých na 11. ročník Behu jurským parkom, ktorý sa bude konať v sobotu 16.7.2022 na futbalovom ihrisku. Pre bežcov je pripravená nová trať. Prezentácia bežcov je od 15,00 hod. Začiatok pretekov je o 16,00 hod. Pre víťazov sú pripravené ceny, pre deti účastnícke medaily a sladkosti. O občerstvenie je postarané. Tešíme sa na vás.

  • Poľovnícke združenie Moravský Svätý Ján, Vás srdečne pozýva na tanečnú zábavu, ktorá sa bude konať v sobotu 16. júla o 19:00 hod. na poľovníckom dome v Moravskom Svätom Jáne. Do tanca bude hrať hudobná skupina Magic Sound. Sú pre Vás pripravené poľovnícke špeciality, kvalitné vína a bohatá tombola. Tešíme sa na Vás.
  •  
  • Reštaurácia Dolina vás srdečne pozýva na v piatok 15.7.2022 od 19,00 hodiny na posedenie pri cimbalovej muzike Juránečka. Pripravené pre vás budú grilované špeciality ako grilovaný pstruh, grilované rebierka, krídelka, koleno, Encián, cigánske pečienky, zmrzlinové dezerty, víno Doľany či pivečko Bernard 11.Teší sa na Vás Dolina tím.
  •  
  • Vážení občania, očná optika Doktor Optik Vás pozýva do svojej predajne vo Veľkých Levároch. Ponúka Vám kompletné dioptrické okuliare len za 75 eur, slnečné okuliare so zľavou 50% a ďalšie skvelé zľavy. Meranie zraku očným špecialistom máte zadarmo. Zastavte sa vo Veľkých Levároch, na Štefánikovej 514. Viac na www.droptic.sk. Doktor Optik – Vaša rodinná optika.