Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 29 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (20.07.)

Hlásenie obecného rozhlasu (20.07.) 

(1) Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s. Bratislava žiada občanov, aby bezodkladne v tomto období mimoriadne teplých dní obmedzili spotrebu pitnej vody výlučne pre ľudskú potrebu, aby neplytvali pitnou vodou na zavlažovanie záhrad, napúšťanie bazénov, umývanie áut a pod. Týmto spoločným opatrením zabránime prípadnému prerušeniu dodávky pitnej vody verejným vodovodom, poprípade k núdzovému zásobovaniu pitnou vodou cisternami. Ďakujeme za spoluprácu. 


(2) Okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Senici vyhlásilo čas zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiarov na lesných pozemkoch a v ich ochrannom pásme v územnom obvode Senica až do odvolania. Vyzývame občanov, aby v tomto horúcom letnom počasí nezapaľovali sviečky na hroboch na cintoríne, nakoľko horúce počasie prináša zvýšené riziko požiarov. 


(3) Mäsozávod Gajary príde zajtra vo štvrtok od 11:15 hod. predávať čerstvé hovädzie,  bravčové mäso a mäsové výrobky v akciových cenách. V ponuke bude aj Br. Stehno bez kosti 4,44 €/kg, šunková saláma 4,44 €/kg, bravčové klobásy 6,00 €/kg, držková polievka 900gr 4,40 €. Predávať sa bude oproti kultúrnemu domu. 


(4) Gynekologická ambulancia Moravský Sv. Ján oznamuje, že v dňoch 25.7. a 26.7.2022 sa na ambulancii z dôvodu dovolenky nebude ordinovať. Zastupuje MUDr. Bajteková, Šaštín – Stráže. 


(5) Hostinec u Pechy Vás pozýva tento piatok na čapovaný Pilsner Urquell , Záhorák 11, tradičné cigánske pečienky a grilované klobásy. Tešíme sa na Vás.