Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 29 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (12.08.)

Hlásenie obecného rozhlasu (12.08.) 

(1) Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na prvý majstrovský zápas našej Prípravky, Mladších žiakov aj nášho A-mužstva, ktorý sa uskutočnia nasledovne:

1, V sobotu o 10:00h odohrá naša Prípravka U11 futbalový zápas na domácom futbalovom ihrisku s mužstvom ŠK Petrová Ves,

2, V sobotu o 12:00h odohrajú naši Mladší žiaci U13 futbalový zápas na domácom futbalovom ihrisku s mužstvom FC Družstevník Rybky,

3, V nedeľu o 17:00h odohrá naše A-mužstvo futbalový zápas na futbalovom ihrisku  s mužstvom TJ Kerko Šajdíkové Humence. O futbalový zážitok a chutné občerstvenie bude postarané.


(2) MUDr. Petergáčová oznamuje, že v dňoch od 13.8. – 22.8.2022 sa nebude v ambulancii pre dovolenku ordinovať. Zastupuje v akútnych prípadoch LSPP Krížna 44 a Drieňová 38. 


(3) Firma M Servis plus ponúka drobné opravy v domácnosti ako napr. opravu lampy, vytrhnutej zásuvky zo steny, opravu splachovača na WC, opravu batérie. Pomôžu navŕtať a namontovať poličky na stenu, namontovať závesy, poskladať nábytok, opraviť kľučku na dverách. Taktiež privezú spotrebič, umývačku, práčku a spotrebiče zapoja. Firmu nájdete na Facebook-u, WhatsApp-e alebo zavolajte na tel. č. 0918 967 603.


(4) Spoločnosť Stavebniny Sekule vás srdečne pozýva do novootvorenej predajne pri železničnej stanici Sekule. V ponuke majú široké spektrum stavebného materiálu držaná skladom aj na objednávku. V ponuke je murivo, preklady, stropy, šalovacie a stĺpové tvárnice, betonárska oceľ, siete, profily, jokel, tepelná izolácia, sadrokartón, plotové systémy, zámková dlažba, stavebné rezivo, štrk, piesok, lomový kameň, elektroinštalačný materiál, bazénová chémia a ďalší tovar potrebný pre dom a záhradu. Taktiež spoločnosť poskytuje rozvoz tovaru. Objednávky prijímajú aj telefonicky na tel.č. 0917 476 730 a mailom predaj@stavebninysekule.sk