Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 28 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (10.10.)

Hlásenie obecného rozhlasu (10.10.) 

(1) Miestny spolok Slovenského červeného kríža v Borskom Svätom Jure ďakuje svojim darcom krvi, ktorý sa zúčastnili v piatok dňa 07.10.2022 darovania krvi pre Otíliu Vanišovú z Borského Svätého Jura. Boli to títo darci krvi: Juraj Smolár, Rudolf Hrnčiar, Pavol Planka, Martina Katerincová, Marek Katerinec, Richard Celláry, Michaela Celláryová, Richard Balan a Gita Mikulíková. 


(2) Očná optika Doktor Optik Vás pozýva do svojej optiky vo Veľkých Levároch. Pri príležitosti Svetového dňa zraku má pre Vás špeciálnu ponuku. Kvalitné okuliarové rámy už od 29 eur či špičkové okuliarové sklá za skvelé ceny.  Stačí sa zastaviť od 12. do 15. októbra na Štefánikovej 514 vo Veľkých Levároch. Doktor Optik – Vaša rodinná optika. 


(3) Obec Moravský Svätý Ján Vás srdečne pozýva na ďalší ročník tradičného Svätojánskeho jarmoku, ktorý sa bude konať už túto sobotu 15.10.2022. Pre všetkých návštevníkov je pripravené bohaté občerstvenie, predajná a remeselnícka zóna, kolotoče, 9D kino, virtuálna realita aj vyhliadkové lety nad obcou. V rámci kultúrneho programu vystúpi hudobná skupina Kantori, cimbálová hudba Juránečka a Detský folklórny súbor Juránek. Tešíme sa na Vás už od skorého rána.