Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|sobota, 20 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (12.10.)

Hlásenie obecného rozhlasu (12.10.) 

(1) Pošta Borský Svätý Jur bude vo štvrtok 13.10.2022 z prevádzkových dôvodov poskytovať služby verejnosti od 8:00 – 11:00 hod. Počas uzatvorenia pošty Vám podaj zásielok zrealizuje Pošta Šaštín – Stráže. 


(2) Vyhlasujeme oznam Občianskeho združenia Zelené zdravé Záhorie – ZZZ p. Milana Čermáka: 

Vážení občania, občianske združenie Zelené zdravé Záhorie Vás týmto pozýva na stretnutie so zamestnancami odboru starostlivosti o životné prostredie Trnava v našej obci. Stretnutie sa uskutoční dňa 13.10.2022, tento štvrtok o 10:30 hod. za tehelňou v teréne. Znova sa otvorí téma zavážania tehelne odpadom zo železnice na okraji našej obce. Za Vašu podporu Vám vopred ďakujeme. S pozdravom splnomocnenec občianskej iniciatívy „Stop zavážaniu tehelne“ Milan Čermák. 


(3) Kandidát na starostu obce Braňo Blažek vás srdečne pozýva na jesennú veselicu , ktorá sa uskutoční už túto sobotu 15.10.2022 od 19:00 hod. v kultúrnom dome. Tešiť sa môžete na živú hudbu, ktorá nám zahrá do tanca aj spevu , bezplatné občerstvenie – ako cigánske pečienky, dobré vínko, tombolu a zaujímavé premietanie o možnej budúcnosti našej obce. Prídite si užiť spoločne večer plný pohody a relaxu. 


(4) Očná optika Doktor Optik Vás pozýva do svojej optiky vo Veľkých Levároch. Pri príležitosti Svetového dňa zraku má pre Vás špeciálnu ponuku. Kvalitné okuliarové rámy už od 29 eur či špičkové okuliarové sklá za skvelé ceny.  Stačí sa zastaviť od 12. do 15. októbra na Štefánikovej 514 vo Veľkých Levároch. Doktor Optik – Vaša rodinná optika. 


(5) Hostinec u Pechy vás všetkých aj tento rok pozýva na Oškvarkobranie v sobotu 15.10.2022 od 14:00 hod. na vonkajšej terase. Pripravené budú čerstvé vytopené oškvarky, cibuľové chleby s masťou, varené vínko a samozrejme aj iné alko a nealko nápoje. Tešíme sa na všetkých.