Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 25 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (16.12.)

Hlásenie obecného rozhlasu (16.12.) 

(1) Milí občania, poľovnícke združenie Borský Sv. Jur oznamuje, že dňa 17.12.2022 (sobota) bude v katastri obce Borský Sv. Jur prebiehať poľovačka so psami na malú zver (bažant-zajac) v čase od 8:00 do 15:00. Pre vlastnú bezpečnosť Vás prosíme, nevstupujte na polia a do lesa v lokalite od časti Štrky, Rehákovi Olšie, Záhumenice od lesa, Diely od Kuklová a Sekúl, Pri krúžku, Šajby, Vrchné vstávanie, Čertovec, Za hliníkom, Malé a Veľké Jazerá, Pred Myjavou, Beňovec, Fejová, Za Mláčky, v hore uvedenom čase. Za pochopenie ďakuje výbor poľovníckeho združenia. 


(2) Reštauracia Dolina vás srdečne pozýva túto sobotu 17.12.2022 od 14.oo hodiny na zabijačkové špeciality. Varené vinko, jaternicky, tlačenka , oškvarky a veľa ďalsich dobrot. Od 14.oo do 18.oo ziva hudba . Od 15:30 do 16:30 sa zdrzi oneskoreny Mikulas s anjelikom , ktory bude deticky cakat vo vianocnom kresle a rozda  sladké odmeny.Vitané su vsetky deti . MOZNOST ZAKUPIT SI ZABIJACKOVY BALICEK.  Teší sa dolina tím.  


(3) Milí občania, máte doma prebytočné veci a máte pocit, že niekto by ich ešte mohol zužitkovať? Či už je to oblečenie (detské, dospelácke) či už nejaké veci do domácnosti, elektronika, proste čokoľvek, čo vám doma zavadzia. V sobotu budeme organizovať prvý Sekulský burzo-blšák. Verím, že mnohí z Vás už o tom počuli či už by to bolo formou výmeny, či predaja. Predaj by bol pre oblečenie, hračky, knižky, elektroniku, veci do domácnosti, chovateľské a pestovateľské produkty. (Samozrejme platí, že žiadne zakázané látky ako cigarety, alkohol či pyrotechnika) Predajcovia, sa môžu hlásiť p. Anderson cez Facebook do správy alebo na 0940 343 261. Predajcov prosíme, aby prišli max. hodinu pred predajom nachystať si tovar do kulturáku. Taktiež, ak niekto potrebuje doniesť svoje veci na predaj do kultúrneho domu skôr, môže kontaktovať starostu obce, príp. obecný úrad. Blšák sa uskutoční túto sobotu od 9.00-12.00 v KD v Sekuliach. Predajcovia  zodpovedajú za upratanie svojho miesta  po blšáku, a svoje nepredané veci si musia odniesť domov. Tešíme sa na Vás.