Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 25 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (15.03.)

Hlásenie obecného rozhlasu (15.03.) 

(1) TOP-FARM Topoľnica oznamuje, že bude dňa 16.3.2023 o 11:00  hod. predávať: kačacie diely, droby – podľa dennej nakládky, domáce kurence a kuracie diely – podľa dennej nakládky, sliepky a kohúty, morčacie prsia, stehná, krídla, domáce vajíčka, Paštéty TOP-Farm: Foie gras s tokajským vínom, Kačacia paštéta s brusnicami , Kuracia paštéta s pečeňou, Kačacia paštéta foie gras, Bravčová pečeňová paštéta. !! AKCIA !! KURA FARMÁRSKE  mrazené za 3,30 €/kg, KURACIE STEHNÁ VYKOSTENÉ mrazené za 4,80 €/kg, KURACIE ŽALÚDKY mrazené za 2,30 €/kg, KURACIE SRDIEČKA mrazené za 2,80 €/kg, KURA PRÉMIUM mrazené za 3,90 €/kg, KURACIE KRÍDLA PRÉMIUM mrazené za 4,30 €/kg, KURACIE PRSIA SUPREME mrazené za 7,90 €/kg, MORČACIE STEHNÁ mrazené za 5,50 €/kg, MORČACIE STEHNÁ DOLNÉ mrazené za 2,70 €/kg, MORČACIA PEČEŇ mrazená za  3,40 €/kg, objednávky : 0905/ 888 535 (dovoz do obce) Predajca sa v obci zdrží približne 20 minút. 


(2) V našom každodennom živote sa často dostávame do kontaktu s ťažko rozložiteľným odpadom a to v podobe batérií a akumulátorov. Batérie a akumulátory nepatria do komunálneho odpadu a sú označené symbolom. Batérie a akumulátory sú ťažko rozložiteľný odpad. Je dôležité použité batérie a akumulátory odkladať do nádob k tomu určených tzv. RECYKLOBOXOV, ktoré sú rozmiestnené v predajniach, na zberných dvoroch a ďalších miestach na území našej obce / mesta a na celom území Slovenska. Odovzdaním použitých batérií a akumulátorov zamedzíte úniku nebezpečných látok do prírody a prispejete svojím dielom k ochrane životného prostredia.


(3) Mäsozávod Gajary príde vo štvrtok od 11:15 hod. predávať čerstvé hovädzie, bravčové a mäsové výrobky v akciových cenách, v ponuke bude bravčový bok s kosťou, bravčová masť 1 kg balenie 2,60 €, hovädzie na guláš 7,50 €/ kg. Predávať sa bude na mieste oproti KD.  


(4) Súkromný predajca príde zajtra vo štvrtok od 8:00 – 15:00 hod. predávať ovocné stromy : slivky, marhule, jablone, hrušky, broskyne, višne, čerešňe , hurmikaki, ringloty a iné, rôzne druhy ovocných kríkov, ťahavých ruží v cene 4,- € /ks. Predaj oproti pošte.