Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 25 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (30.03.)

Hlásenie obecného rozhlasu (30.03.) 

(1) Obecný úrad Borský Svätý Jur organizuje jarný zber šatstva do 6.4.2023.  Darovať môžete:  letné a zimné oblečenie, obuv (páry spojené gumičkou), posteľnú bielizeň, uteráky, utierky, prikrývky, vankúše, deky, kabelky, batohy, opasky. Uvedené veci môžete priniesť v pevnom vreci do kultúrneho domu v Borskom Svätom Jure v čase úradných hodín obecného úradu. 


(2) Spoločnosť ŠIKOTRANS, s. r. o, hľadá zamestnanca na pozíciu Vrátnik, ktorá je vhodná pre dôchodcu. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. č. 0915 764 901 alebo osobne na adrese Železničiarska 1385, 908 01 Kúty, kontaktnou osobou je pán Branislav Kopča.“ 


(3)Chcete byť pripravení na veľkú noc ? DFS Juránek v spolupráci s obcou vás pozýva na veľkonočné dielne v sobotu 1.apríla o 15:00 do Kultúrneho domu.  Príďte si vyrobiť kraslice rôznymi technikami, naučiť sa pliesť korbáče a pripraviť si rôzne jarné dekorácie so skúsenou floristkou. Na prípravu dekorácií si prineste svoj materiál, ktorý chcete spracovať. Zároveň si budete môcť jarné dekorácie zakúpiť. Tešíme sa na vás. 


(4) Urbár, kúria, inškripcia – pozemkové spoločenstvo Borský Sv. Jur pozýva svojich členov na zhromaždenie pozemkového spoločenstva, ktoré sa uskutoční dňa 30.4.2023 o 14:00 hod. v kinosále kultúrneho domu. Vlastníci sa môžu zúčastniť zhromaždenia aj prostredníctvom splnomocneného zástupcu. Svoje plné moci môžu zaslať na mail: urbar.bsj@gmail.com.