Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 29 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (16.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (16.05.) 

(1) Obecný úrad oznamuje občanom, že vo štvrtok a piatok 18. a 19. mája 2023 sa uskutoční prečipovanie popolníc. Prosíme občanov, aby po vývoze nechali popolnice vyložené pred domom a aby boli nádoby označené číslom domu, v bytovkách menom majiteľa. Ak bude na nádobe nálepka, znamená to, že je už prečipovaná a môžete si ju odložiť.


(2) KOBERCE TREND majú mimoriadnu akciu mínus 25% na všetok tovar! Iba od tejto stredy do soboty mínus 25% na všetko ! Presvedčte sa o skvelých cenách na koberce, pvc, vinyl, laminát a ďalší sortiment v predajni Koberce Trend Senica. Iba túto stredu až sobotu zľava pre všetkých a na všetko mínus 25% ! 


(3) Pestovateľ z Nových Zámkov príde zajtra 17.5.2023 do našej obce predávať čerstvé jahody slovenské 5 EUR/kg a maďarské červené melóny. Predávať sa bude od 8:00 – 11:30 hod oproti poštovému úradu. 


(4) Obec Moravský Svätý Ján srdečne pozýva všetkých milovníkov divadla na divadelné predstavenie Tri letušky v Paríži v podaní známeho Divadla na Hambálku, ktoré sa uskutoční už túto sobotu 20.5. o 19:00 hod. v kinosále kultúrneho domu v Moravskom Svätom Jáne. Situačná komédia o tom, čo sa môže stať, keď si muž chce užívať výhody ženáča, no do svadby sa mu príliš nechce zaručene pobaví všetkých divákov. Vstupné je 5,- Eur. Vstupenky si môžete zakúpiť si na Obecnom úrade v Moravskom Svätom Jáne počas úradných hodín.