Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 19 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Novinky » Koordinovaný postrek komárov

Koordinovaný postrek komárov 

TERMÍNY POSTREKOV🦟🦟 KOORDINOVANÝ POSTREK KOMÁROV 🦟🦟
Drahí susedia, chceli by sme vás informovať o plánovaných postrekoch komárov v našej oblasti. Je pre nás dôležité zabezpečiť, aby sme minimalizovali ich výskyt a vplyv na naše každodenné životy. Preto sme sa spojili s odborníkmi a dobrovoľníkmi, aby sme našli najlepší spôsob, ako efektívne zvládnuť túto situáciu s minimálnym vplyvom na životné prostredie.
👉 Postrek komárov sa uskutoční nasledovne:
Dátum: 31.5.2023 (streda)
Oblasť: Kúty
Čas: Začiatok o 20:30 hod.
 
Dátum: 1.6.2023 (štvrtok)
Oblasti: Brodské – Čáry
Čas: Začiatok o 20:30 hod.
 
Dátum: 2.6.2023 (piatok)
Oblasti: Sekule – Borský Svätý Jur
Čas: Začiatok o 20:30 hod.
 
Prosíme občanov, aby si počas týchto dní zabezpečili ochranu svojich včelstiev. Odporúčame vám včelstvá uzatvoriť a zabezpečiť ich na mieste, kde nebudú vystavené postreku. Vaša spolupráca je dôležitá pre ochranu včiel, ktoré sú cennými tvormi v našom ekosystéme.
Rovnako by sme vás chceli upozorniť, aby ste sa v čase postrekov zdržiavali v interiéroch svojich domovov alebo iných bezpečných miestach. Týmto zabránime možnej exponovanosti chemikáliám a zabezpečíme vaše vlastné zdravie a bezpečie.
Naším cieľom je minimalizovať prítomnosť komárov a zlepšiť kvalitu života občanov v našej oblasti. V tejto kampani spolupracovali okolité obce Sekule, Kúty, Borský Svätý Jur, Čáry a Brodské, aby optimalizovali náklady a dosiahli čo najlepšie výsledky.
Prosíme vás o porozumenie a spoluprácu počas tohto procesu.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá pri dosahovaní úspechu v boji proti komárom.
S úctou,
Vaši zástupcovia
Na obrázku môže byť text
 
 
 
Všetky reakcie:

58