Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 25 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (06.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (06.06.) 

  • Firma Bioaspa, spol. s r. o., so sídlom Hollého 406, Kúty, pestovateľ ekologickej špargle, jahôd, a tekvíc Hokkaido, Vás pozýva na samozber biojahôd. Jahody si môžete nazberať do vlastných nádob každý deň už od dnes, od 9:00 do 18:00  hod.na poli pri sídle firmy v Kútoch. Cena je 2,50 € za kilogram nazbieraných jahôd. Bližšie informácie na tel. čísle 034/659 77 17.

  • Poľnohospodárske družstvo Belá – Dulice, hospodársky svor Borský Sv. Jur, oznamuje občanom včelárom, že v dňoch 07.06. alebo 08.06.2016, t.j. utorok alebo stredu, v závislosti od počasia, vo večerných a nočných hodinách, bude vykonávať postrek horčice bielej proti šešuľovým škodcom, na parcelách v katastroch obcí Kuklov a Borský Svätý Jur. Žiadame včelárov, aby si zabezpečili včelstvá.

  • Spoločnosť Volkswagen Slovakia sídliaca v Bratislave – Devínskej Novej Vsi hľadá stovky nových zamestnancov. Aktuálne má voľné desiatky pracovných pozícií pre absolventov aj odborníkov s praxou, vo výrobe aj v nevýrobných oblastiach. Neváhajte a využite príležitosť pracovať u najzamestnávateľa 2015, ktorý prináša stabilnú prácu a atraktívne podmienky tisíckam ľudí na Slovensku.
    Z voľných pozícií vyberáme:
    Výrobní pracovníci pre montáž, lakovňu a karosáreň, kde je požadované ukončené stredoškolské vzdelanie. Maturita ani prax nie sú podmienkou. Všetci noví zamestnanci budú zaškolení. Dôležitá je chuť učiť sa a ochota pracovať vo viaczmennej prevádzke.

    Pozície autoelektrikár, autoklampiar a autolakovník sú vhodné pre uchádzačov so stredoškolským vzdelaním v týchto odboroch. Práca je vhodná aj pre absolventov a maturita nie je podmienkou. Dôležitá je chuť ďalej sa vzdelávať a ochota pracovať vo viaczmennej prevádzke.
    Volkswagen Slovakia hľadá aj nástrojárov lisovacích foriem, výrobných pracovníkov pre obsluhu CNC stroja a údržbárov elektrotechnikov / mechanikov. Predchádzajúce podobné pracovné skúsenosti sú výhodou, ale nie podmienkou. Podmienkou je stredoškolské vzdelanie elektrotechnického alebo technického zamerania.  Po nastúpení absolvujú zamestnanci odborné školenia súvisiace s ich pracovnou pozíciou a budú mať možnosť pracovať s najmodernejšími výrobnými technológiami.
    Všetky pracovné pozície nájdete na webovej stránke www.volkswagen.sk / Voľné pracovné pozície.
    Spoločnosť Volkswagen Slovakia je silná značka s 25-ročnou tradíciou, ktorá prináša stabilnú prácu, zaujímavé finančné ohodnotenie a množstvo benefitov ako 13. a 14. plat, odmenu za hospodársky výsledok, príspevok na dovolenku či tábor pre deti, príspevok pri pracovnom jubileu, pri narodení dieťaťa, príspevok na zmluvnú dopravu, rozličné zľavy a výhody a mnohé ďalšie benefity.
    Záujemcovia sa môžu zaregistrovať a prihlásiť na internetovej stránke firmy www.volkswagen.sk, kde nájdu všetky voľné pracovné pozície. Vybraní uchádzači budú pozvaní na prijímací pohovor.
    V prípade otázok sa môžete obrátiť na personálne oddelenie Volkswagen Slovakia: job@volkswagen.sk  alebo 02/6964 2065.