Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 19 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (11.05.)

Hlásenie obecného rozhlasu (11.05.) 

Súkromný podnikateľ ponúka široký výber bytového textilku, textilu , akcia 50% zľava. Ponúka záclony, všetky výšky  od 1 €. Ďalej ponúka návliečky bavlnené , krepové, česká výroba, plachty 1 – 2 postele, uteráky, osušky, dámske nohavice, legíny, kraťase, pánske a dámske ponožky, vesty, detské teplákové súpravy za 5 €, spodné prádlo. Všetko za kaciové ceny. Predáva sa od 9:00 – 12:00 pred budovou poštového úradu. 


Do našej obce prišla predávať súkromná podnikateľka textil, šat, tuniky, tričká, tepláky, nohavice, spodné prádlo, klobúky, okuliare na čítanie a slnečné, knihy, zapaľovače, náhrobné ikebany.  Za nákup dostanete darček. Predáva sa pred kultúrnym domom do 16:00 hod. .


Súkromná firma ponúka kvalitnú, poľskú, pánsku obuv, široký výber topánok, tenisiek aj obuvi na letné obdobie – štýlové šľapky, sandále , otvorené vzdušné topánky. Predávajú tiež dámske, kožené papuče – dovoz z Poľska. Predáva sa pred kultúrnym domom do 12:30 hod..


Hostinec u Pechy vás pozýva každý piatok na cigánske pečienky a ostatné dni pozýva grilované klobásy a hranolky.


Občianske združenie Hliník pozýva svojich členov v sobotu 15.5.2021 od 9:00 hod. na brigádu, prineste si so sebou hrable.


Vyhlasujeme oznam poslancov Obecného zastupiteľstva:  VÁŽENÍ OBČANIA, MY, POSLANCI OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA VÁS CHCEME UBEZPEČIŤ, ŽE NAŠE KONANIA VŽDY BOLI A SÚ V SÚLADE S VEREJNÝM ZÁUJMOM A ZÁUJMOM VÁS, OBČANOV TEJTO OBCE. CHCEME VÁM TOUTO CESTOU POĎAKOVAŤ ZA PREJAVENÚ DÔVERU. PROSÍME VÁS, NEBOJTE SA PREJAVIŤ SVOJ NÁZOR A PODPORTE NÁS AJ V ĎALŠOM ÚSILÍ. ĎAKUJEME.