Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 2 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (02.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (02.04.) 

(1) Firma KIKA bude v stredu 3.4. v  čase od 11.45 do 12.30 hod. v našej obci predávať ovocné stromy a kríky. A to jablone, hrušky, odolné slivky, ringloty, marhule, broskyne, nektarinky, čerešne, višne, čerešnovišne, slivkomarhule, ázijské hrušky, mišpule, hurmikaki, gaštany, liesky, mandle, ríbezle červené, čierne aj biele, josty, odolné egreše, brusnice ,malinojahody, malinočernice, černice, čučoriedky, arónie, maliny, jahody, moruše, rakytníky, goji, figy, kiwi, vinič, orgován, magnólie, ruže kríkové a ťahavé, hortenzie, camélie, rododendrony, okrasné vŕby, mrazuodolné kríky a iné . Predávať sa bude na mieste oproti poštovému úradu.  


(2) Obec Borský Svätý Jur vás srdečne pozýva na koncert Oľgy Baričičovej, ktorý sa uskutoční dňa 12.4.2024 o 18:00 v kultúrnom dome v Borskom Svätom Jure. Príďte si užiť príjemný piatkový večer s krásnymi ľudovými piesňami v podaní populárnej speváčky a jej moravských priateľov. Vstupné 6,- €. Predpredaj vstupeniek je možný na obecnom úrade v Borskom Svätom Jure. 


(3) Obec Kúty Vás pozýva na súťaž vo varení hovädzieho guláša a kotlíkových špecialít, ktorá sa bude konať dňa 20.4.2024 za kultúrnym domom. Súťaže sa môžu zúčastniť min. 3 členné družstvá. Štartovné je 20,- €. Počas podujatia Vám bude hrať country skupina ZMRK. O občerstvenie sa postará FK TJ Kúty – MY ŠECI PRO NAŠE DZECI. Ak sa chcete zapojiť do súťaže, prihláste sa do 15.4.2024 na tel. č.: 034/ 699 9611 alebo e-mailom: info@kuty.sk, obec@kuty.sk.