Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|sobota, 4 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (25.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (25.04.) 

(1) Očná optika Doktor Optik vás pozýva do svojej očnej optiky vo Veľkých Levároch. Iba od 26. do 30. apríla si pre Vás pripravili špeciálnu akciu. Získate všetky okuliarové rámy v zľave 30%! Očnú optiku Doktor Optik nájdete vo Veľkých Levároch, na Štefánikovej 514. 


(2) Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Senici  vyzýva na realizáciu o opatrenia vykonať deratizáciu, reguláciu živočíšnych škodcov v termíne do 10.5.2024. Fyzické osoby oprávnené na podnikanie a právnické osoby povinné vykonať deratizáciu v objektoch určených  na podnikanie predovšetkým v objektoch zdravotníckych zariadení, zariadení sociálnych služieb, bytových a polyfunkčných domoch, v suterénnych a pivničných priestoroch objektov, v areáloch živočíšnej výroby, v areáloch potravinárskej výroby v reštauračných zariadeniach, skladoch potravín prostredníctvom firiem oprávnených pre činnosť DDD. Vyzývame občanov na vykonanie deratizácie v pivničných priestoroch pri chovoch hospodárskych zvierat, v rodinných a bytových domoch, predovšetkým ak v ich blízkosti sú objekty určené na podnikanie. 


(3) DFS Juránek Vás srdečne pozýva na krojovú hodovú zábavu, ktorá sa bude konať v sobotu 27.4.2024 v kultúrnom dome. Začiatok o 20:00 hod. Otvorenie zábavy už tradične Slovenskou besedou. Príďte spolu s nami osláviť naše Jurské hody. Môžete sa tešiť na skvelú zábavu, bohatú tombolu a chutné občerstvenie. Do tanca a na počúvanie Vám zahrajú naši kamaráti z DH Búranka z Borského Mikuláša a naša CM Juránečka. Rezervácie na tel. čísle 0907743319 alebo na mail suborjuranek@gmail.com. 


(4) Obec Borský Svätý Jur, DFS Juránek a DHZ Borský Svätý Jur Vás pozývajú na Tradičné stavanie mája v stredu 1.mája 2024 od 15:00 hod. na námestí pri Hasičskej zbrojnici v Borskom Svätom Jure. Budú pre Vás pripravené vypečené pečienky od našich hasičov a aj na pitie sa niečo nájde. O program sa postarajú deti z DFS Juránek a zahrá Vám aj Cimbálová muzika Juránečka.