Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (26.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (26.04.) 

  • MUDr. Chynoranský oznamuje, že dňa 27.04.2017 t. j. štvrtok bude ordinovať len na detskej ambulancii v Brodskom od 7.00 – 11.00 hod. Dňa 28.4.2017 nebude ordinovať. Zastupuje MUDr. Strončeková v Gbeloch.

  • Reštaurácia Pamlska Sekule vás srdečne pozýva na grilované špeciality 1. mája 2017 (v pondelok). Podávajú sa grilované ryby – pražma zlatá, pstruh, heik, grilovaná zelenina, bravčová pečeň v šlajery a iné dobroty. Začiatok je od 13.00 hod. O príjemnú zábavu sa postará hudobník Jaro Špaček. Teší sa na vás personál Pamlsky.

  • Kominárske protipožiarne družstvo Vám oznamuje, že v nasledujúcich dňoch bude v našej obci vykonávať zo zákona o požiarnej ochrane povinné čistenie a kontroly komínov, dymovodov, pripojenia vykurovacích spotrebičov a merania možného úniku smrteľného oxidu uhoľnatého. O tomto Vám následne vystavia dôležitý doklad: “POTVRDENIE” o vykonaní čistenia a kontroly komína alebo dymovodu, podľa príslušných zákonov a vyhlášok, potrebný pre účely prípadnej kontroly alebo pre poisťovňu. Objednávky na telefónnom čísle: 0907 55 33 33.
    Informácie aj o prípadných ďalších službách, napríklad revízia komína ku kolaudácii alebo nejaký problém u zodpovedného vedúceho, revízneho technika komínov, člena Komory kominárov Slovenska inšpektora Komínovej bezpečnosti na Slovensku na tel. čísle 0905 989 229.


  • Záhorácký retro klub Dojč vás srdečne pozýva na 7. ročník retro osláv 1. mája, ktoré sa uskutočnia dňa 1. mája 2017 v obci Dojč pri kostole so začiatkom o 13.00 hodine. Zraz účastníkov manifestačného sprievodu bude od 10.30 hodiny pri klampiarskych potrebách firmy Emtei v Dojči. Všetci ste vítaní v retro oblečení a tiež so staršou technikou – autá, traktory, motorky, vojenská technika. Po sprievode vás čaká kultúrny program – do tanca hrá dychová hudba Šohajé, vystúpia mažoretky a možno budú i ďalšie prekvapenia. Príďte sa pobaviť a zaspomínať, čaká vás chutné občerstvenie a dobrá nálada. Tešíme sa na vašu účasť, bude nám spolu pekne a veselo.