Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|sobota, 4 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (22.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (22.04.) 

(1) Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Senici  vyzýva na realizáciu o opatrenia vykonať deratizáciu, reguláciu živočíšnych škodcov v termíne do 10.5.2024. Fyzické osoby oprávnené na podnikanie a právnické osoby povinné vykonať deratizáciu v objektoch určených  na podnikanie predovšetkým v objektoch zdravotníckych zariadení, zariadení sociálnych služieb, bytových a polyfunkčných domoch, v suterénnych a pivničných priestoroch objektov, v areáloch živočíšnej výroby, v areáloch potravinárskej výroby v reštauračných zariadeniach, skladoch potravín prostredníctvom firiem oprávnených pre činnosť DDD. Vyzývame občanov na vykonanie deratizácie v pivničných priestoroch pri chovoch hospodárskych zvierat, v rodinných a bytových domoch, predovšetkým ak v ich blízkosti sú objekty určené na podnikanie. 


(2) Čistiareň Peria Senica ponúka čistenie peria od prachu a nečistôt, perie antibakteriálne zaparujeme, čím sa likvidujú roztoče a mikróby. Šijeme paplóny, periny,  vankúše a rôzne rozmery podľa Vašich požiadaviek. Na výber ponúkame rôzne druhy sypkovín a farebné angíny vysokej kvality. Pre vaše perie  prídeme  priamo  až k vám domov a z domu to zadarmo odvezieme a hotové výrobky Vám domov dovezieme stačí zavolať na telefóne číslo 0905 267 750 a my prídeme  k vám. Kto zavolá na telefónne číslo  dostane  darček  zdarma ku objednávke dnes . Opakujem  telefónne  číslo  0905 267 750. 


(3) DFS Juránek Vás srdečne pozýva na krojovú hodovú zábavu, ktorá sa bude konať v sobotu 27.4.2024 v kultúrnom dome. Začiatok o 20:00 hod. Otvorenie zábavy už tradične Slovenskou besedou. Príďte spolu s nami osláviť naše Jurské hody. Môžete sa tešiť na skvelú zábavu, bohatú tombolu a chutné občerstvenie. Do tanca a na počúvanie Vám zahrajú naši kamaráti z DH Búranka z Borského Mikuláša a naša CM Juránečka. Rezervácie na tel. čísle 0907743319 alebo na mail suborjuranek@gmail.com.