Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 8 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (29.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (29.06.) 

Do našej obce prišla obuvnícka firma z Partizánskeho ponúknuť na predaj jarnú a letnú pánsku a dámsku koženú obuv, a to športovú pracovnú vychádzkovú turistickú  a zdravotnú obuv a to botasky, poltopánky, sandále, lodičky, papuče, šľapky, gumáky, gumofilcáky a bagandže. Ďalej ponúka monterky a maskáče. V dnešnej akciovej ponuke sú pánske kožené poltopánky a dámske zdravotné topánky za polovicu ceny. Predajca sa zdrží jednu hodinu po vyhlásení na mieste pred KD.


Pošta Borský Svätý Jur oznamuje , že bude dňa 01.07.2021 z prevádzkových dôvodov zatvorená. Počas uzatvorenia pošty Vám podaj zásielok zrealizuje Pošta Moravský Svätý Ján.  


Poľovnícke združenie Smolinské oznamuje, že dňa 3. júla 2021 t. j. v sobotu usporiada 14. ročník verejných streleckých pretekov v disciplíne poľovnícky parkúr.  Preteky sú spojené s  tradičnou poľovníckou zábavou a podávaním srnčieho gulášu, cigánskej pečienky a pečeného prasiatka. Prijmite pozvanie výboru PZ a príďte si oddýchnuť a zabaviť sa v príjemnom prostredí areálu PZ. Na počúvanie i do tanca hrá skupina   VINOHRAD a F -Club.  Záujemcovia o streľbu sa môžu zúčastniť i voľného tréningu, ktorý sa koná 2. júla 2021 t.j. v piatok od 14.oo hod. Viac informácií na www.smolinske.eu


Predajňa COOP – Jednota oznamuje, že zajtra 30.6.2021 žiaci so samými jednotkami budú obdarovaní sladkosťami.