Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 19 marca, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (23.07.)

Hlásenie obecného rozhlasu (23.07.) 

Firma Čestav SK Sekule prijme do pracovného pomeru vodiča nákladného vozidla a strojníka na čelný nakladač. Požadujeme vodičský preukaz skupiny C, E. Nástup možný ihneď. Záujemci sa môžu hlásiť na tel. čísle 0905 222 028 alebo osobne vo firme Čestav SK Sekule. 


Našiel sa psík rasa srnčí ratlík čiernej farby s hnedými nohami medzi Tomkami a Borským Sv. Jurom. Majiteľ môže kontaktovať tel. číslo 0908 52 99 04. 


Na základe predpovede slnečných a mimoriadne teplých dní na nasledujúce obdobie žiadame občanov obce , aby v maximálnej možnej miere obmedzili plytvanie pitnou vodou a aby šetrili pitnú vodu a nepoužívali ju na napúšťanie bazénov, polievanie …atď.


Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na 1. majstrovský zápas nášho A mužstva: 1, V nedeľu 25.7. o 14:00h na domácom ihrisku odohrá A mužstvo majstrovský futbalový zápas s mužstvom FK TJ Kúty.


Hostinec u Pechy Vás pozýva každý piatok na cigánske pečienky a ostatné dni na hranolky a grilované klobásy.


Pestovateľ z Galanty príde zajtra v sobotu do našej obce predávať zeleninu a ovocie od 8 -10 hod., predávať sa bude oproti pošte.