Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|nedeľa, 5 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (08.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (08.06.) 

(1) Oznamujeme občanom, že v piatok 9. júna 2023 o 12:00 h bude vykonané preskúšanie varovnej siete sirén na území Slovenskej republiky hlasitou skúškou dvojminútovým stálym tónom, teda aj po celej obci Borský Svätý Jur. Preskúšanie sirén sa vykonáva pravidelne každý druhý piatok v mesiaci hlasitou alebo tichou skúškou. S prihliadnutím na mimoriadnu situáciu pre vojnu na Ukrajine bolo od marca 2022 vykonávanie hlasitej skúšky sirén pozastavené a realizované boli iba tiché skúšky na elektronických sirénach. 


(2) Občianske združenie Hliník BSJ pozýva svojich členov na brigádu, ktorá sa uskutoční v .sobotu  10.6.2023 o 8:00 hod.  v Hliníku. 


(3) Obec Závod pozýva všetkých priaznivcov Záhoráckeho folklórneho festivalu, už po 12.-krát na Závodské Bezchleba Hody.  Slávnosti začínajú v sobotu 1.7.2023 od 8:00 Dedinským jarmokom.  O 10:00 začne hlavný program na pódiu v Centrálnom parku v Závode. Podrobný program účinkujúcich nájdete na webovom sídle obce: www.obeczavod.sk . Pre všetkých návštevníkov budú pripravené stánky s občerstvením, sprievodný program a rôzne atrakcie ako sú: prehliadka poľnohospodárskych veteránov,  tvorivé  dielne, škola tanca, starenkina kuchyňa, kolotoče pre najmenších, 9D kino, virtuálna realita a filmulátor. Organizátori sa na Vás tešia, a veria, že sa príjemne zabavíte a strávite s priateľmi, či rodinou príjemný sobotný deň.