Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 7 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (12.07.)

Hlásenie obecného rozhlasu (12.07.) 

(1) Oznamujeme občanom, že zajtra vo štvrtok sa uskutoční vývoz komunálneho odpadu.


(2) Obec Borský Svätý Jur hľadá opatrovateľku do domácnosti. Náplň práce: pomoc klientom pri sebaobslužných úkonoch, pri úkonoch starostlivosti o domácnosť (osobná hygiena, stravovanie, nákupy, bežné upratovanie a pod.) , sprevádzanie klientov na lekárske vyšetrenia a na vybavovanie úradných záležitostí – prihliadanie na individuálne potreby klienta. Termín nástupu: ihneď. Druh pracovného pomeru: hlavný pracovný pomer. Bližšie informácie osobne príp. telefonicky na obecnom úrade v úradných hodinách.  


(3) Mäsozávod Gajary prídu zajtra vo štvrtok od 10:45 hod. do našej obce predávať čerstvé hovädzie a bravčové mäso a mäsové výrobky v akciových cenách. V ponuke bude: bravčové stehno 4,44 €/kg, inovecka, turista saláma 4,88 €/kg. Predávať sa bude oproti KD. 


 

(4) Obec Borský Svätý Jur a AK Borský Svätý Jur pozývajú deti aj dospelých na 12. ročník Behu jurským chotárom, ktorý sa bude konať v sobotu 15. 7. 2023 na futbalovom ihrisku. Prezentácia bežcov je od 15.00h. Začiatok pretekov je o 16.00h. Pre víťazov sú pripravené ceny, pre deti účastnícke medaily a sladkosti.  Čaká na vás bohatá tombola. O občerstvenie je postarané.  Tešíme sa na vás.  


(5) TOP-FARM Topoľnica oznamuje, že bude dňa  13.7.2023  o 11:00  hod. predávať: vykŕmené kačice s pečienkou a drobkami, kačacie diely, droby – podľa dennej nakládky, domáce kurence a kuracie diely – podľa dennej nakládky, sliepky a kohúty, morčacie prsia, stehná, krídla, domáce vajíčka, Paštéty TOP-Farm : Foie gras s tokajským vínom, Kačacia paštéta s brusnicami , Kuracia paštéta s pečeňou, Kačacia paštéta foie gras, Bravčová pečeňová paštéta, !! AKCIA !!  SLIEPKA mrazená za  4,85 €/kg, KURACIE SRDIEČKA mrazené za 3,40 €/kg, KURA PRÉMIUM mrazené za 4,80 €/kg, KURACIE KRKY mrazené za 1,80 €/kg, MORČACIE STEHNÁ mrazené za 5,50 €/kg, MORČACIE STEHNÁ HORNÉ mrazené za 6,05 €/kg, MORČACIA PEČIENKA mrazená za  2,60 €/kg, objednávky : 0905/ 888 535 (dovoz do obce) Predajca sa v obci zdrží približne 20 minút .


(6) Reštaurácia Dolina vás srdečne pozýva tento piatok 14.07.od 18: 30 hod.na posedenie pri živej hudbe .V ponuke bude grilovaná ryba, grilované rebrá, cigánske pečienky, gril.koleno s kosťou, pivečko plzeň, točená zmrzlina. O 18: 30 hod.do 19 oo hod.sa na vás tešia Mickey a Minni, ktori maju pre deti pripravené sladkosti. Moznost vyfotiť.sa. Teší sa Dolina tim. Do tanca hrá pan Jaro Špaček.