Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 7 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (13.07.)

Hlásenie obecného rozhlasu (13.07.) 

(1) Obec Borský Svätý Jur hľadá opatrovateľku do domácnosti. Náplň práce: pomoc klientom pri sebaobslužných úkonoch, pri úkonoch starostlivosti o domácnosť (osobná hygiena, stravovanie, nákupy, bežné upratovanie a pod.) , sprevádzanie klientov na lekárske vyšetrenia a na vybavovanie úradných záležitostí – prihliadanie na individuálne potreby klienta. Termín nástupu: ihneď. Druh pracovného pomeru: hlavný pracovný pomer. Bližšie informácie osobne príp. telefonicky na obecnom úrade v úradných hodinách.  


(2) MUDr. Benkovičová oznamuje, že v dňoch od 17.7. – 21.7.2023 nebude pre dovolenku ordinovať. Zastupuje MUDr. Uhlík, Kúty. 


(3) Reštaurácia Dolina vás srdečne pozýva tento piatok 14.07.od 18: 30 hod.na posedenie pri živej hudbe .V ponuke bude grilovaná ryba, grilované rebrá, cigánske pečienky, gril.koleno s kosťou, pivečko plzeň, točená zmrzlina. O 18: 30 hod.do 19 oo hod.sa na vás tešia Mickey a Minni, ktori maju pre deti pripravené sladkosti. Moznost vyfotiť.sa. Teší sa Dolina tim. Do tanca hrá pan Jaro Špaček. 


(4) Obec Borský Svätý Jur a AK Borský Svätý Jur pozývajú deti aj dospelých na 12. ročník Behu jurským chotárom, ktorý sa bude konať v sobotu 15. 7. 2023 na futbalovom ihrisku. Prezentácia bežcov je od 15.00h. Začiatok pretekov je o 16.00h. Pre víťazov sú pripravené ceny, pre deti účastnícke medaily a sladkosti.  Čaká na vás bohatá tombola. O občerstvenie je postarané.  Tešíme sa na vás.  


(5) Poľovnícke združenie Moravský Svätý Ján Vás pozýva na tanečnú zábavu na poľovníckom dome na Husarisku v sobotu 15.7.2023 o 19:00 hod. Hudba: Magic Sound. Občerstvenie: srnčí guláš, poľovnícke špeciality, kvalitné vína, bohatá tombola.