Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|utorok, 7 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (21.07.)

Hlásenie obecného rozhlasu (21.07.) 

(1) Obec Borský Svätý Jur hľadá vhodných kandidátov na pozíciu účtovníčka/účtovník obce. Miesto práce: Obecný úrad Borský Svätý Jur. Druh pracovného pomeru: plný úväzok. Predpokladaný termín nástupu: 1.9.2023. Žiadosti vrátane životopisu zasielajte poštou na Obec Borský Svätý Jur č.690, e-mailom na info@borskysvatyjur.sk alebo osobne do podateľne obecného úradu.

Bližšie informácie nájdete v uvedenom dokumente : TU čítať – Inzerát účtovníčka obce 2023


(2) Obec Borský Svätý Jur hľadá opatrovateľku do domácnosti. Náplň práce: pomoc klientom pri sebaobslužných úkonoch, pri úkonoch starostlivosti o domácnosť (osobná hygiena, stravovanie, nákupy, bežné upratovanie a pod.) , sprevádzanie klientov na lekárske vyšetrenia a na vybavovanie úradných záležitostí – prihliadanie na individuálne potreby klienta. Termín nástupu: ihneď. Druh pracovného pomeru: hlavný pracovný pomer. Bližšie informácie osobne príp. telefonicky na obecnom úrade v úradných hodinách.  


(3) COOP Jednota spotrebné družstvo oznamuje svojim zákazníkom , že má v akcii chladené kuracie prsia 5,69 €/ kg. 


(4) Pošta Borský Svätý Jur oznamuje, že v utorok 25.7.2023 bude predajňa z prevádzkových dôvodov zatvorená. Počas uzatvorenia pošty Vám podaj zásielok zrealizuje Pošta Šaštín – Stráže 1.