Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 9 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (05.10.)

Hlásenie obecného rozhlasu (05.10.) 

(1) Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na dnešný majstrovský futbalový zápas našej prípravky U11, ktorý odohrá o 17:00h na domácom futbalovom ihrisku s mužstvom TJ Sokol Borský Mikuláš. O futbalový zážitok bude postarané. 


(2) Hydinárska firma príde do našej obce predávať vysokoznáškové mladé 23 týždňové nosnice plemeno leghorn biely za cenu 8,90€/ks, 10 mesačné nosnice 3,50€/ks. Taktiež budú predávať zemiaky na uskladnenie v 10 kg balení za cenu 0,65€/kg a cibuľu v 10 kg balení za cenu 0,75€/kg. Predávať sa bude zajtra oproti pošte v čase od 10:30 do 10:45 hod. 


(3) Očná optika Doktor Optik má pre Vás skvelú ponuku. Pri príležitosti Svetového dňa zraku pripravili skvelé ceny okuliarových skiel. V termíne od 9. do 15. októbra majú pre Vás kvalitné české okuliarové sklá od 8,30 eura za kus a stovky okuliarových rámov už od 29 eur. Stačí sa zastaviť v očnej optike vo Veľkých Levároch, na Štefánikovej 514. Doktor Optik – Vaša rodinná optika.


(4) Obecný  úrad  Kúty a starosta obce Vás pozývajú na tradičný  ,, Kúcanský festival jedla „ dňa 7. októbra 2023 t.j. v sobotu od 10:30 hod. do 22:00 hod. v priestoroch za KD Kúty.  Miestne organizácie spolu s ďalšími gurmánmi si pre vás pripravia  jedlá ako sú: plnené slivkové gule, držková polievka, cigánske pečienky, šúľance makové, divinové fašírky, poľovnícky jágerek, tatarák, rebrá, palacinky, Udon rezance s hovädzím mäsom, hovädzí Burger, skalický trdelník, talianske croissany, šišky, oškvarkové pagáčiky, kurací gyros, bravčové trhané mäso, stripsy, cibulové krúžky, jalapeno nagetky, fazuľová polievka a taktiež lahodnú kávu na kolesách a mnoho ďalších nápojov a jedál. Ako vždy budete mať možnosť ochutnať špecialitu, ktorú Vám v priamom prenose pripraví šéfkuchár Vojto Artz. Súčasťou festivalu budú dve súťaže o atraktívne ceny. Počas festivalu Vás budú sprevádzať skupina MD Band, neskôr hudobná skupina Grafic. Pre deti je pripravené 9D kino, virtuálna realita Omni, skákací hrad, cukrová vata a iné. Veríme, že  spojenie gastronomických špecialít s hudobným programom vytvorí u Vás skvelú atmosféru.


(5) Základná organizácia Jednoty dôchodcov Slovenska pozýva všetkých občanov bez rozdielu na stretávku pod symbolickým názvom “ Posedenie s Máriou „, ktoré sa uskutoční v náhradnom termíne 7.októbra 2023 o 16:30 hod. v našom kultúrnom dome. Pripravili sme opäť občerstvenie aj prekvapenie. Tešíme sa na Vás.