Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 2 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (27.10.)

Hlásenie obecného rozhlasu (27.10.) 

(1) Krajčírska dielňa best4stage s.r.o v Bílkových Humenciach hľadá krajčírku. Ponúkame sebarealizáciu na zaujímavých projektoch, v skúsenom a príjemnom kolektíve pod odborným vedením. Naše krajčírky šijú na moderných priemyselných strojoch v jednozmennej prevádzke. Vítaný je zodpovedný prístup, schopnosť samostatnej práce a ochota získavať nové profesionálne zručnosti. Práca je možná na TPP, vedľajší PP, na dohodu alebo brigádu. Základný mesačný plat sa pohybuje v rozmedzí od 700 EUR Brutto do 1500 EUR Brutto + odmeny, pričom výška platu závisí od skúseností a výkonu. Miestom práce sú Bílkove Humence na Záhorí, práca z domu nie je možná. Kontaktujte nás na čísle 0940 993 642 alebo emailom na: office@krajcovina.sk


(2) Domov sociálnych služieb pre dospelých v Moravskom Sv. Jáne, hľadá uchádzačov/uchádzačky do trvalého pracovného pomeru na pozíciu kuchár/ka v dvojzmennej prevádzke a opatrovateľ/ka v nepretržitej prevádzke. Ponúkaný plat pre pozíciu kuchár/ka je od 720€/brutto plus príplatky, v závislosti od praxe uchádzača a pre pozíciu opatrovateľ/ka od 780€ plus príplatky, v závislosti od praxe uchádzača. Počet voľných pracovných miest pre pozíciu kuchár/ka: 1 a pre pozíciu opatrovateľ/ka: 2. Predchádzajúce skúsenosti nie sú potrebné. Viac informácií nájdete na stránke zariadenia alebo na tel.: 034/7770378. Svoje životopisy posielajte na mail: brazdilova.martina@zupa-tt.sk, prípadne osobne po telefonickom dohovore. 


(3) Ak vás niekedy lákala a zaujímala krása jógy, meditácie a ich zdravotné prínosy, ale zdali sa vám nedostupné, pretože sa zdanlivo vyučujú len v mestách, tento oznam je práve pre vás.  Príďte si s nami zacvičiť do telocvične ZŠ s MŠ Borský Svätý Jur!   Naše hodiny sú určené rovnako pre mužov ako aj pre ženy. Tešíme sa na vás! Kedy:  pondelok o 19:00 hod , štvrtok o 18:00 hod. Viac informácii na tel. čísle 0911705855. 


(4) Vážení spoluobčania, 

pred niekoľkými týždňami sme pristúpili k volebným urnám a volili si zástupcov do Národnej rady Slovenskej republiky, touto cestou sa Vám Základná organizácia Smer-SSD v našej obci chce poďakovať za účasť na voľbách všetkým občanom, ktorí využili svoje ústavné právo a aj svojím hlasom prispeli k tomu, kto zasadne do kresiel v Slovenskej národnej rade. Teší nás, že v našej obci získala najväčší počet hlasov strana Smer-SSD, veríme, že Vašu dôveru nesklameme. Strana sa poučila z chýb minulosti a chce navrátiť našu krajinu, ktorej sme občanmi na dôstojné miesto v Európskom spoločenstve. Dúfame, že aj naša obec by sa mohla počas nasledujúcich 4 rokov posunúť, ako sa hovorí, do „ ďalšieho levelu „ kde by aj naša Základná organizácia chcela prispieť komunikáciou na úrovni poslancov Slovenskej národ­nej rady za stranu Smer-SSD, čo sa týka základných potrieb obce. Želáme Všetkým občanom, aby sa cítili v našej obci dobre a bezpečne. Prajeme Vám všetkým veľa zdravia, šťastia, vzájomnej úcty a porozu­menia. Vedúci Základnej organizácie Smer-SSD v Borskom Svätom Jure Ján Wolf.


(5) Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na futbalové zápasy našich mužstiev, ktoré sa uskutočnia nasledovne: v sobotu dňa 28. 10. 2023 o 12:00 h, kedy odohrá naša prípravka U11 majstrovský futbalový zápas na futbalovom ihrisku s mužstvom TJ Družstevník Radimov.  O futbalový zážitok bude postarané.