Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 3 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (01.02.)

Hlásenie obecného rozhlasu (01.02.) 

(1) Obec prosí občanov o zvýšenú obozretnosť v súvislosti s krádežami dreva. Uplynulé dni sme v lesných porastoch našej obce zaznamenali viaceré krádeže dreva.
Preto Vás prosíme o zvýšenú všímavosť, pozornosť Vášho okolia a obozretnosť. V tejto súvislosti Vás prosíme o spoluprácu pri zadokumentovaní podozrivých vozidiel a osôb. Anonymita oznamovateľa bude zaručená. Obec taktiež odporúča nekupovať drevo od osôb, ktoré nevedia preukázať jeho pôvod. V prípade akéhokoľvek zistenia prosím kontaktuje obecný úrad alebo políciu na čísle 158.


(2) Detský folklórny súbor Juránek pozýva všetky deti na maškarák do kultúrneho domu v Borskom Svätom Jure v sobotu 03.02.2024 od 15:00 hod. Pre deti sú pripravené súťaže, zábava, bohatá tombola a chutné občerstvenie. Tešíme sa na skvelé masky.


(3) V pondelok 05.02.2024 sa uskutoční vývoz plastov.


(4) Urbár, kúria, inškripcia pozemkové spoločenstvo oznamuje svojim členom, že v sobotu dňa 03.02.2024 sa uskutoční brigáda spojená s prípravou oplotenia lesného pozemku na výsadbu stromčekov. Účastníci brigády si môžu so sebou zobrať motorové píly a sekery. Zúčastnení členovia brigády budú finančne ohodnotení. Zraz účastníkov bude pri pošte v čase o 08:00h.