Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|pondelok, 6 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (29.02.)

Hlásenie obecného rozhlasu (29.02.) 

(1) Oznamujeme občanom, že na úradnej tabuli na webovej stránke obce Borský Svätý Jur a na obecnom úrade Borský Svätý Jur je zverejnený k nahliadnutiu návrh zmien a doplnkov č. 1 k územnému plánu obce Borský Svätý Jur. 


(2)Urbár, kúria, inškripcia pozemkové spoločenstvo oznamuje svojím členom, aj širokej verejnosti, že sa v sobotu dňa 02. 03. 2024 uskutoční brigáda spojená s výsadbou stromčekov borovice. Zúčastnení členovia brigády budú finančné ohodnotení. Zraz účastníkov brigády bude pri pošte v čase o 08:00 h. 


(3) COOP JEDNOTA Senica srdečne pozýva svojich členov na výročnú členskú schôdzu základne Borský Svätý Jur a Tomky pri COOP JEDNOTE Senica, spotrebné družstvo. Výročná členská schôdza sa uskutoční v utorok 5.3.2024 o 17:00 v kultúrnom dome Borský Svätý Jur.


(4) Záhorácke divadlo v spolupráci s občianskym združením Nová Zem a obcou Borský Svätý Jur Vás pozýva na skvelú komédiu Svatojánske drímoty alebo Sen noci svätojánskej po záhorácky a to v sobotu 2.3.2024 o 19:00 hod. v kultúrnom dome. Vstupné je 5 €. Predpredaj vstupeniek je možný na Obecnom úrade v úradných hodinách alebo si ich môžete zakúpiť pred predstavením.