Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|sobota, 4 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (08.03.)

Hlásenie obecného rozhlasu (08.03.) 

(1) Oznamujeme občanom, že obecný úrad pripravuje tradičný zber šatstva, ktorý bude prebiehať do konca marca. Šatstvo môžete priniesť vo vreciach do kultúrneho domu v úradných hodinách. Zbiera sa: použiteľný textil  vhodný na ďalšie použitie, a to najmä letné a zimné pánske, ženské a detské oblečenie, zachovalý bytový textil ako návliečky a plachty, rovnako aj topánky, opasky a kabelky. 


(2) Spoločnosť Good Car Service, s.r.o. Moravský Svätý Ján príjme do pracovného pomeru Automechanika, prax. min. 2 roky. Ponúkame skvelé pracovné ohodnotenie , možnosť ubytovania, príspevok na stravu. Informácie na tel. čísle 0908 675 184 alebo na mail : gcs@goodcarservice.sk resp. servis@vadual.eu. 


(3) Firma Vadual , a.s. prijme do pracovného pomeru starobného alebo výsluhového dôchodcu na pozíciu vrátnik do areálu Logistického centra Vadual – na „Lúčkach“ v Moravskom Svätom Jáne. 


(4) Reštaurácia Dolina vás srdečne pozýva dnes od 17.oo hodiny pri príležitosti MDŽ na pekný večer. V ponuke budú zákusky, miešané drinky, palacinky, alla cart ponuka. Vínko z oblasti Dolan. Teší sa Dolina tím.


(5) Sociálno-zdravotná komisia obce Borský Svätý Jur vás pozýva na verejný kurz prvej pomoci, ktorý je určený pre občanov Borského Svätého Jura. Ak neviete ako reagovať v život ohrozujúcich situáciách alebo si chcete preveriť základné postupy poskytovania prvej pomoci, príďte si vypočuť a zopakovať zásady podávania prvej pomoci, prakticky vyskúšať resuscitáciu či iné dôležité postupy. Dĺžka kurzu cca 3 hodiny. Termín : nedeľa 10.3.2024 o 14:00 hod. v sále kultúrneho domu.