Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|sobota, 4 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (13.03.)

Hlásenie obecného rozhlasu (13.03.) 

(1) LES – Brikety a pelety za najlepšie ceny v roku! Kúrte lacno a efektívne!  Slovenský výrobca drevených brikiet a peliet pre VÁS opäť pripravil tradičnú JARNÚ AKCIU LES  s najnižšími cenami brikiet a peliet. Ide o slovenské výrobky najvyššej kvality, ktoré sú dokonalou a šetrnou náhradou   mokrého dreva a špinavého uhliaCeny brikiet a peliet zistíte na  www.LESTRENCIN.sk alebo  na telefónnom čísle  0948 991 881POZOR – Objednané BRIKETY, PELETY alebo DREVO Vám dovezú AŽ DOMOV. 


(2) Mäso Gajary ponúka čerstvé hovädzie a bravčové mäso a mäsové výrobky v akciových cenách , predávať sa bude zajtra t. j. vo štvrtok od 13:00 do 13:45 hod. pred kultúrnym domom. V ponuke bude za akciové ceny: Hovädzie gulášové 7,50 €/kg, bravčový bok s kosťou 4,66 €/kg, bravčová šunka  7,00 €/kg. 


(3) Oznamujeme občanom, že obecný úrad pripravuje tradičný zber šatstva, ktorý bude prebiehať do konca marca. Šatstvo môžete priniesť vo vreciach do kultúrneho domu v úradných hodinách. Zbiera sa: použiteľný textil  vhodný na ďalšie použitie, a to najmä letné a zimné pánske, ženské a detské oblečenie, zachovalý bytový textil ako návliečky a plachty, rovnako aj topánky, opasky a kabelky.