Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|streda, 8 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (14.03.)

Hlásenie obecného rozhlasu (14.03.) 

(1)Oznamujeme občanom, že na úradnej tabuli na webovej stránke obce je zverejnený NÁVRH ZMIEN A DOPLNKOV č.1 územného plánu obce Borský Svätý Jur, ktorý je aj k nahliadnutiu na obecnom úrade v úradných hodinách. 


(2) Západoslovenská distribučná a. s. oznamuje, že sa bude vykonávať odpočet elektromerov a to do 18.3.2024. V prípade neprítomnosti prosíme nahlásiť stav elektromera zaslaním fotografie na tel. č. 0918 783 353. 


(3) LES – Brikety a pelety za najlepšie ceny v roku! Kúrte lacno a efektívne!  Slovenský výrobca drevených brikiet a peliet pre VÁS opäť pripravil tradičnú JARNÚ AKCIU LES  s najnižšími cenami brikiet a peliet. Ide o slovenské výrobky najvyššej kvality, ktoré sú dokonalou a šetrnou náhradou   mokrého dreva a špinavého uhliaCeny brikiet a peliet zistíte na  www.LESTRENCIN.sk alebo  na telefónnom čísle  0948 991 881POZOR – Objednané BRIKETY, PELETY alebo DREVO Vám dovezú AŽ DOMOV. 


(4) Obec Borský Svätý Jur vás srdečne pozýva na koncert Oľgy Baričičovej, ktorý sa uskutoční dňa 12.4.2024 o 18:00 v kultúrnom dome v Borskom Svätom Jure. Príďte si užiť príjemný piatkový večer s krásnymi ľudovými piesňami v podaní populárnej speváčky a jej moravských priateľov. Vstupné 6,- €. Predpredaj vstupeniek je možný na obecnom úrade v Borskom Svätom Jure.